Selly rupe topurile muzicale. Numărul 1 în trend în doar 2 zile

5GANG aduce COCO, o nouă piesă, un nou sound, un proiect în ton cu vara. Bani, ceasuri și mașini scumpe, o petrecere pe yacht și un vibe care alungă plictiseala și aduce distracția mai aproape. 

Piesa lui Selly și Quick a ajuns numărul unu în trendul Youtube în doar două zile de la lansare. Peste 1.800.000 de vizualizări au fost înregistrate în această perioadă. 

"Piesa COCO este cel mai amplu proiect al nostru atât vizual, cât și ca text și sound. Este piesa pentru care am muncit cel mai mult, am făcut cele mai multe variante, am făcut cele mai multe experimente, cele mai multe teste, ca să ne dăm seama care este formula perfectă, care sună cel mai bine. Rezultatul final este o piesă mult mai de club, diferită de sound-ul obișnuit 5GANG și cred că va fi foarte apreciată de cei care ne urmăresc, pentru că îți dă o energie incredibilă, fiind în perfect ton cu vara și cu vremea de afară”, a declarat Selly, conform unui comunicat de presă. 

Piesa a fost scrisă de Selly și Quick, compusă și produsă de Quick, și a ajuns rapid printre preferințele internauților. 

VEZI PIESA: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel