Selly, glumă PROASTĂ de dragul vizualizărilor. Minor, amenințat cu MOARTEA. "Te fac franjuri". Farsa ce putea deveni TRAGEDIE

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Celebrul vlogger Selly și-a urcat fanii în cap după ce a postat un vlog absolut halucinant. Ce a putut să facă de dragul vizualizărilor și al faimei.

Andrei Șelaru sau Selly, așa cum i se spune celebrului vlogger, atrage atenția de fiecare dată, cu fiecare vlog pe care-l postează și reușește să facă milioane de vizualizări și să câștige sume record. 

Ei bine, de această dată, de dragul vizualizărilor, a făcut una dintre cele mai proaste glume și și-a urcat toți fanii în cap prin imaturitatea de care a dat dovadă. 

Acum că a terminat cu școala și s-a mutat la București, vloggerul are timp că facă tot mai multe vloguri, iar de această dată a ales să-și sperie de moarte cel mai bun prieten, pe Gami și i-a pus la cale o farsă urâtă. 

A pus pe cineva să-i amenințe cel mai bun prieten

Selly l-a pus pe un actor să îl amenințe cu moartea pe Gami, în vârstă de doar 16 ani, în public, iar gluma aceasta nu i-a picat deloc bine băiatului, 

”Cum ar fi să vin să te fac franjuri, să te fac sarmale, să îți iau ficații? Ce te uiți în stânga și în dreapta? Tot te prind să își trag două gloanțe în cap!”, i-a spus Nicu, actorul pus de Selly, minorului, în timp ce scotea baioneta cu o lamă de peste 20 de centimetri din geantă.

Întregul moment a fost filmat, iar Gami a fost vizibil afectat de cele întâmplate. Deși, inițial, videoclipul a fost urcat pe YouTube fără ”blurarea” lamei cuțitului, ulterior Selly și-a dat seama de prostia pe care a făcut-o, a editat filmarea și a acoperit lama cuțitului.

O gândeam de o lună!”, s-a lăudat Selly, după farsa care putea avea urmări tragice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel