Selly, băiatul cu conturile PLINE, o nouă AROGANȚĂ. LUX peste LUX la 19 ani. Cum arată casa în care s-a MUTAT

Foto: Facebook
Foto: Facebook

La 19 ani, vloggerul Selly trăiește doar în lux și opulență. Acum a lăsat Craiova și s-a mutat la București. Iată cum arată noua casă. 

La 19 ani, Andrei Șelaru, cunoscut deja ca Selly, câștigă sume colosale, la care mulți abia dacă pot visa și reușește să se întrețină singur. Selly câștigă atât de mulți bani încât nu mai depinde de părinți, motiv pentru care, odată cu terminarea liceului și cu trecerea cu brio peste examenul maturității, a decis să se mute. 

Ei bine, și-a lăsat familia în Craiova și a plecat la București, acolo unde are de gând să meargă la facultate și să-și continue proiectele care-i aduc banii. 

De la bolid de lux, la casă și mai de lux

 

Cu toate acestea, după ce și-a luat o mașină de lux, apartamentul în care s-a mutat nu putea să fie mai prejos, așa că vloggerul are de scos o sumă uriașă din buzunare. 

„Este oficial, fratele vostru se mută. Mă mut într-o chirie câteva luni, până când imi voi găsi o casă sau un apartament de cumpărat, pentru că nu am avut timp să mă uit ce vreau să cumpăr exact. Mi-am găsit o chirie foarte, foarte drăguță. Astăzi, proprietarul îmi dă cheile, o să vă arăt totul pe story și cred că fac și un vlog. Cam așa arată apartamentul meu: 90 mp frumos, în Pipera, două camere. E un apartament foarte drăguț. Sunt foarte fericit că în sfârșit m-am mutat la București. O să stau aici pentru 6, 7 luni, probabil, până îmi găsesc ceva de cumpărat care să-mi placă”, a spus Selly pe rețelele de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel