Selena Gomez îşi surprinde fanii cu un al doilea nou single lansat în 24 de ore

Selena Gomez şi-a surprins fanii cu un al doilea nou single lansat în doar 24 de ore, informează Press Association. Cântăreaţa provocase deja agitaţie odată cu lansarea single-ului 'Lose You To Love Me', o baladă despre care fanii au speculat că ar face referiri la relaţia cu fostul ei iubit, Justin Bieber.

Joi, Gomez a lansat un al doilea nou single, 'Look At Her Now', care spune la rândul său povestea unei despărţiri. 'A fost primul ei iubit adevărat /Iar ea la fel pentru el, până când el a găsit o alta/Oh, Doamne şi când ea a aflat/Încrederea s-a prăbuşit', spun versurile melodiei. 'Bineînţeles că a fost tristă / Dar acum ea se bucură că a evitat dezastrul', cântă artista, îmbrăcată într-o rochie mini cu paiete şi apoi într-un costumaţie din vinil. În videoclipul ce însoţeşte melodia - filmat cu ajutorul unui iPhone, la fel ca 'Lose You To Love Me' -, Gomez apare zâmbitoare dansând pe un fundal în culorile curcubeului.

'Am simţit că aceste două melodii completează o poveste despre cum cineva se poate ridica indiferent de provocările pe care i le aduce viaţa', a declarat ea, adăugând că 'Look At Her Now' a fost un 'cadou special' pentru fani. După despărţirea de Selena în martie 2018, Bieber a început o relaţie cu Hailey Baldwin în iunie 2018, iar cuplul s-a logodit o lună mai târziu, pentru ca în septembrie 2018 să se căsătorească. După speculaţiile că 'Lose You To Love Me' vorbeşte despre relaţia cu Bieber, Gomez a declarat pentru Radio Disney: 'Am scris această melodie în urmă cu un an şi, evident, este o melodie foarte emoţională pentru mine, dar este interesant să văd cât de departe am ajuns din acel moment', informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel