Se împacă Anamaria Prodan cu Reghe? Răsturnare de situație: cel mai frumos lucru de pe Pământ

Facebook Anamaria Prodan
Facebook Anamaria Prodan

Răsturnare de situaţie în scandalul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Mai sunt şanse de împăcare? 

"El este alături de mine de fiecare dată, orice s-ar întâmpla, orice speculaţii s-ar face, orice comentează cei de acasă sau de pe terase, soţul meu este alături de mine şi de familie întotdeauna. Cu inima şi cu mintea şi cu sufletul. Noi ştim lucrul ăsta. În viaţă se mai întâmplă să ai nişte căderi. E mult prea deştept ca să fie îndrăgosteală!", a spus Anamaria Prodan, prezentă la un eveniment fără Laurenţiu Reghecampf. 

"A ierta este cel mai frumos lucru de pe Pământ. Sunt înverşunată în continuare, sunt nişte lucruri pe care nu ni le explicăm, nici eu, nici copiii. S-au unit toţi, câtă frunză câtă iarbă, şi au găsit o slăbiciune şi au pătruns în cetate", a mai punctat impresara. Întrebată dacă slăbiciunea a fost Reghe, aceasta a răspuns că "slăbiciunea a fost la el. Dar când se strâng ostaşii... Nu e foarte uşor. Orice domnişoară, gravidă, negravidă... Dacă a greşit undeva, va plăti cu vârf şi îndesat. Cine greşeşte plăteşte, întotdeauna la mine. El plăteşte acum prin tot ceea ce se întâmplă cu familia lui şi cu copiii lui". 

Anamaria Prodan pleacă din ţară 

Într-o emisiune TV, Anamaria Prodan afirmă că forța ei stă în copii și că se ridică împreună din situația în care au fost lăsați. 

”Când gândești pozitiv și ai copii ca ai mei lângă tine, nu ai cum să nu ai putere. Ne ridicăm împreună, suntem mână în mână. Luăm lucrurile cum vin, trăim frumos și atunci când iubești un om îl lași să fie fericit. Alegerile noastre, dacă sunt ieftine, vei plăti scump. Cu siguranță Laurențiu se va trezi și va analiza de unde a venit greșeala. Dacă se va trezi, nimeni nu va ramâne nepedepsit, nimeni care a fost în spate și care se bucură pe la terasele din București. Asta nu poate ști nimeni, reîmpăcare, cel de sus le-a orâdnuit să fie așa”, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune TV, conform spynews.

Mai mult, vedeta ar dori să plece din țară, pentru băiatul ei: ”Bebe își dorește foarte tare să plece, pentru că sunt răi copiii, lumea vorbește. Ne dorim să trăim frumos fără să ne lovim de neaveniți, vedete prin România”, a mai spus Anamaria Prodan.

VEZI Anamaria Prodan și fiul ei se mută din România. ”Vei plăti SCUMP. Laurențiu nu rămâne nepedepsit”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel