Scufundarea Titanicului, urmărită în timp real într-o animație

O animaţie sfâşietoare, care durează aproximativ 3 ore, le permite curioşilor să retrăiască ultimele ore înainte de scufundarea celebrului pachebot Titanic în apa îngheţată a Atlanticului.

Într-un video detaliat, ce durează 2 ore şi 40 de minute - exact cât a durat scufundarea vasului - spectatorii pot auzi membrii echipajului în momentul în care aceştia observă aisbergul şi încearcă, în zadar, să îl evite. De-a lungul animaţiei, textul suprapus descrie momentele primordiale ale tragediei, precum pregătirea bărcilor de salvare.

Filmul, încărcat pe platforma online YouTube pe 14 aprilie, a fost lansat ca o promovare a jocului video "Titanic Honor & Glory/ Titanic Onoare şi Glorie", la care se lucrează în prezent.

Animaţia a strâns aproape 3 milioane de vizualizări şi 6.000 de comentarii, multe persoane afirmând că au văzut întregul filmul. Chiar înainte ca pachebotul să se scufunde în totalitate, la ora 2:20 a.m., animaţia ilustrează momentul în care Titanicul se rupe în două, în timp ce pasagerii ţipă îngroziţi pe fundal, scrie Huffington Post.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel