Alătură-te comunității!
Schimbare majoră în politica americană față de București

Bogdan Chirieac / 10 ian 2018 / 13:21 Salveaza PDF Comentarii

Brian Hoyt Yee a demisionat din funcția de Secretar de Stat adjunct al SUA pentru Europa și Eurasia pe care o deținea din 2013. Știrea a fost confirmată de Departamentul de Stat pentru Al Jazeera.

Ambasadorul Hoyt Yee a fost unul dintre adjuncții d-nei Victoria Nuland, atât de cunoscută în România. În interiorul Departamentului de Stat, dl Yee este cunoscut ca un adept al valorilor promovate de miliardarul american George Soros.

Valorile acestuia, ce pot fi rezumate prin sintagma "minoritatea trebuie să dicteze majorității", au mulți adepți în toate instituţiile de forță ale Statelor Unite. Acest lucru a și provocat un conflict major între miliardarul Soros și un alt miliardar, Donald Trump, ales însă președinte al Statelor Unite.

Dl Hoyt a vizitat de nenumărate ori România și este un susținător fervent al luptei împotriva corupţiei, chiar dacă pentru asta se încalcă grav drepturile omului și democrația. Dl Hoyt nu a ținut niciodată seama de nenumăratele abuzuri semnalate de presă în Justiția din România. Demisia sa ar putea deschide calea continuării luptei împotriva corupţiei în România, dar fără abuzuri și cu respectarea strictă a legilor.

Vom reveni cu amănunte.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +59    Negative: -7
Inuka, primul urs polar născut la Tropice, eutanasiat

George Mihail Pârvan / 25 apr, 11:18


TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11