Scarlett Johansson a dat în judecatã o editurã francezã

SCARLETT JOHANSSON A DAT ÎN JUDECATÃ O EDITURÃ FRANCEZÃ
SCARLETT JOHANSSON A DAT ÎN JUDECATÃ O EDITURÃ FRANCEZÃ

Actriţa Scarlett Johansson a dat în judecată o editurã francezã deoarece aceasta a publicat un roman al scriitorului Grégoire Delacourt,  în care este descris un personaj considerat "o sosie" a vedetei, a anunţat, vineri, editura JC Lattès, confirmând informaţiile date publicităţii de RTL.

 Autor: ANDRA IMBREA

În romanul „ La Prèmiere chose qu’on regarde”, Grégoire Delacourt a creat douã persoanaje care se aseamãnã izbitor cu actorul Ryan Gosling şi actriţa Scarlett Johansson. Romanul vorbeşte despre povestea de dragoste ce se înfiripã într-un sãtuc izolat din departamenul francez Somme între un mecanic şi un manechin care pozeazã pentru un brand de rochii de mireasã. Aceasta este descrisã ca fiind „ sosia perfectã a lui Scarlett Johansson”.

"Am primit, pe 5 iunie, o plângere la Tribunalul Înaltei Instanţe din Paris depusă de Scarlett Johansson", au precizat reprezentanţii editurii JC Lattès, citaţi de AFP. "Avem la dispoziţie 15 zile pentru a prezenta dosarul cu punctul nostru de vedere", au adãugat aceştia.

Actriţa ,reprezentată în Franţa de avocatul Vincent Toledano, a cerut instanţei să condamne editura JC Lattès şi să o oblige "să repare prejudiciul cauzat de violarea şi exploatarea frauduloasă a dreptului la propria imagine" de care beneficiază Scarlett Johansson. Actriţa americanã  în vârstă de 28 de ani a solicitat ca editura să fie condamnată şi la plata unor daune şi a unor despăgubiri si la "cedarea drepturilor legale pentru adaptarea cinematografică a cărţii".

Grégoire Delacourt este un scriitor francez foarte apreciat . Penultimul sau roman, tot un bestseller, "La liste de mes envies", a apărut în februarie 2012, a fost publicat în 47 de ţări şi este pe cale să fie adaptat pentru marele ecran.

Scriitorul a fost deja abordat de producători din industria cinematografică şi pentru romanul "La Première chose qu'on regarde" şi ar fi dorit ca personajul femin din romanul său să fie interpretat chiar de Scarlett Johansson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel