Scandal la concertul lui Robbie Williams: "Să vă fie ruşine!"

Mii de spectatori sunt revoltaţi de modul în care a fost organizat evenimentul. Aceștia s-au plâns că nu au putut să-şi cumpere apă, iar din cauza căldurii multora li s-a făcut rău şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. În schimb, despre concertul artistului britanic se poate spune că a fost show-ul anului. Două ore de spectacol autentic, au spus cei mai mulți dintre cei care participat la concert.

Clipe de groază la cel mai aşteptat concert al anului. O tânără a fost luată pe sus de medici, după ce i s-a făcut rău în timpul show-ului susţinut de Robbie Williams, potrivit cancan.ro. Doctorii au intrat cu greu printre oamenii aflaţi în Piaţa Constituţiei şi i-au acordat primul ajutor la faţa locului.

O altă fată a suferit o criză de diabet. "Eu am diabet. Mi s-a făcut rău din cauza lipsei de apă, de căldură şi înghesuială. Puteam să mor liniştită acolo, pentru că îmi scăzuse glicemia la 53 (normal ai 100) şi nicio salvare n-avea cum să ajungă la mine în înghesuiala aia. A trebuit să plec înainte ca Robbie să înceapă", s-a plâns una dintre spectatoare.

După concert, pe Facebook au început să apară postările celor care au fost la concertul lui Robbie Williams. Mulţi se plâng de organizarea proastă, lipsa apei, aglomeraţie.

Citește și: CARMEN IOHANNIS, la concertul lui Robbie Williams-FOTO

"Jenant, să pice curentul după ce stai o oră la coadă şi să nu poţi să fii servit. La fel şi personalul de la corturi care se mişca un pic mai încet decat ochii mortului. Oamenii ăia din salvări sunt pe conştiinţa voastră!", a scris pe Facebook una dintre spectatoare.

"Cum să stai o oră şi jumătate la coadă la apă ca să dai 36 de lei pentru şase pahare de apă stătută. Mai mult, la un moment dat s-a terminat şi apa...", este mesajul unui spectator nervos.

"Să vă fie ruşine! Nu aţi fost în stare să instalaţi coşuri de gunoi. La intrare toată lumea a fost obligată să îşi arunce sticla cu apă ca să ne oferiţi ce? Am ajuns la 19.30 şi până la sfârşitul concertului nu am băut o picătură de apă!", este un alt mesaj postat pe reţeaua de socializare.

Evenimentul de la București a fost  o producţie semnată de Marcel Avram, împreună cu D&D East Entertainment şi East European Production.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel