SCANDAL la București. Lara Fabian şi-a anulat din nou concertul, cu câteva ore înainte de spectacol

Lara Fabian şi-a anulat din nou concertul de la Bucureşti, cu câteva ore înainte de spectacol. 

'Sunt în Bucureşti, în hotel... şi sunt profund tristă pentru că trebuie să vă spun că spectacolul din această seară este anulat din cauza unor circumstanţe foarte nefericite, independente de voinţa mea sau a trupei mele. (...) Simt furie şi indignare, deoarece, pentru a patra oară la rând, persoana care gestionează turneul internaţional (nu afectează Franţa şi Turneul Francez), care ar trebui să plătească pentru spectacolele noastre, se află în incapacitate de plată.'

'Nu pot accepta să nu văd acest abuz şi nici nu pot continua să cânt, mai ales că trebuie să achit toate cheltuielile cu trupa şi concertul, fără să fiu plătită, la rândul meu, pentru a acoperi toate acestea. Este o situaţie oribilă. Am încercat să continui, sperând că totul se va rezolva, dar situaţia mai mult s-a înrăutăţit şi, regretabil, nu mai putem continua', a scris Lara Fabian pe Facebook.

Ea a precizat că acest lucru i-a provocat suferinţă enormă şi stres în ultimele câteva luni, ajungând să se îmbolnăvească, acesta fiind şi motivul pentru care nu a putut concerta ultima dată când a venit la Bucureşti. Artista a adăugat că nu poate accepta această situaţie şi că va apela la toate 'căile legale', astfel încât să poată reveni cât poate de repede la Bucureşti.

'Bucureşti, îţi promit, în curând voi cânta din nou pentru tine... Şi da, vom sărbători muzica şi iubirea împreună cu bucuria care ne leagă', a mai spus artista. Lara Fabian ar fi trebuit să concerteze la Sala Palatului de la 19,30, în cadrul turneului '50 World Tour', de promovare a celui de-al 14-lea material de studio din carieră - 'Papillon'. Iniţial, concertul ar fi trebuit să aibă loc în luna noiembrie, dar din cauza unor probleme de sănătate, a fost reprogramat pentru data de 3 februarie, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel