Saveta Bogdan, ultimele amintiri cu Petrică Mîțu Stoian și Benone Sinulescu: "Ne-au îmbrăcat în niște saci..."

Sursa foto: Facebook Saveta Bogdan
Sursa foto: Facebook Saveta Bogdan

Saveta Bogdan și-a amintit, recent, de anumite momente petrecute alături de Petrică Mîțu Stoian, dar și de Benone Sinulescu.

"Eu pe Mîțu mi-l amintesc de la emisiuni, am colaborat  la multe emsiuni. Era un băiat foarte vesel. Spunea glume, bancuri, râdeam, glumeam. "Băi, Saveto, bă, toată ziua numai pe televizoare!" - “Mă, dacă mă cheamă oamenii, ce să fac?”,  asta îmi spunea Mîțu mie. Am aflat că s-a dus, mi-a părut foarte rău după el. Am aflat că s-a dus singur, s-a urcat în mășină și s-a dus singur, așa, se căuta, că avea ceva probleme.  Dar uite că a ajuns acolo.

Trebuia să își facă ceva analize, să i le vadă un doctor dacă e competent să poată să facă oxigenul hiperbaric. Trebuia să se caute, nu să se ducă așa. Mie îmi pare foarte rău! A fost unul dintre cei mai mari soliști ai noștri. Era un star al României, toată lumea era înnebunită după Petrică Mîțu Stoian, erau disperați. Avea și cântece, era iubit de oameni. Am făcut noi o emisiune împreună, Rocada Vedetelor. Ne-au îmbrăcat în niște saci d-ăia grași și s-a îmbrăcat și el, de sumo, și am amintiri foarte frumoase", a spus Saveta Bogdan pentru ciao.ro.

"Cu Beni al nostru am amintiri mai multe "

"Cu Beni al nostru am într-adevăr amintiri mai multe pentru că este aproape de mine. Eu l-am cunoscut la vârsta de 14 ani, la  Sângeorz-Băi. În ’63 a venit cu Ansamblul Barbu Lăutaru, cu orchestra, mai colabora cu ei. A venit cu Maria Lătărețu, Romica Puceanu, Ana Ispas, cu foarte mulți soliști în vârstă. Unii mai sunt, alții nu mai sunt.  Îmi era drag de el, a întins mâna la mine, „Mă fătucă, cum te cheamă pe tine, Saveta! Și ești de aici, din Sângeorz-Băi?”, “Da, de aici!”. Și țin minte că pe unde mă întâlneam, și la o recepție de la Hanul lui Manuc, cu Ilena Sărăroiu, să-i ierte Dumnezeu pe toți, venea și spunea: “Uite, mă, fată asta este de la Sângeorz-Băi!”. Numai așa îmi spunea pe unde ne întâlneam.

Râdea, glumea, spunea bancuri, ne-am văzut acum 2 ani jumătate - aproape 3, în Maramureș. Am filmat la o seară de Revelion. Și atâtea bancuri spunea… Glume de-ale noastre. Era un om extraordinar, un mare cântăreț și aborda toate stilurile muzicale. Romanță, folclor, muzică de petrecere, tango. Îmi cerea lumea, unde mă duceam, să cânt "Radu mamii, Radule”, așa cum îmi cerea și de la Ileana Sărăroiu, "Târgoviștea”, șlagărele lor, nu am să uit cât o-i trăi, la orice spectacol!", a mai povestit artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel