Șase ani de la tragedia din Apuseni. Romanița Iovan: Ne-au mințit! M-a șocat copilul meu

La șase ani de la tragedia din Apuseni, Romanița Iovan a vorbit despre momentul în care a primit vestea că soțul ei a murit.

"Îmi aduc aminte perfect, că atunci prim-ministrul Victor Ponta declara în cursul zilei de 20 ianuarie că toată lumea a scăpat cu viață din accident. Pun pariu că dacă în aeronavă era fiul sau fiica unui demnitar, toată lumea ar fi supraviețuit. Ne-au mințit, iar copilul meu s-a culcat cu gândul că tatăl său este în viață și când s-a trezit și mi-a zis „mami vreau să vorbesc cu tata" nu am știut cum să reacționez", a mărturisit Romanița Iovan pentru fanatik.ro.

"M-a șocat copilul meu"

"Pe mine cel mai tare m-a șocat copilul meu. Atunci, la câteva zile de la tragedie am primit un telefon de la unul dintre medicii implicați în accident, care mi-a spus că domnii de la Colegiul Medicilor vor să îi ofere o diplomă dedicată tatălul său, iar reacția lui nu o să o uit niciodată.

Mi-a zis Albert, care atunci avea 7 ani, cu o maturitate care m-a șocat: „Nu pot să accept așa ceva pentru că nu înțeleg de ce niciunul dintre doctorii aflați acolo nu a reușit să îl salveze pe tatăl meu. Asta trebuie să reținem din toată povestea aceasta, nimic mai mult", a încheiat Romanița Iovan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel