Sara Montiel, marea iubire a lui Ion Dichiseanu, a murit

sara
sara

Actriţa spaniolă Sara Montiel a murit, luni, la vârsta de 85 de ani, la  Madrid. Sara Montiel a fost una dintre marile iubiri ale lui Ion Dichiseanu. Vedeta a fost îndrăgostită de actorul român, pentru care a înfruntat un soţ şi o ambasadă, doar pentru a-i fi alături în timpul filmărilor de la „Tunelul”, peliculă semnată de Francisc Munteanu, avându-i ca protagonişti pe Ion Dichiseanu şi Florin Piersic.

Sara Montiel s-a născut pe 10 martie 1928, în Campo de Criptana, într-o familie de ţărani. Sara Montiel e considerată una dintre cele mai frumoase actriţe de origine spaniolă şi a jucat în peste 55 de producţii cinematografice.

La 15 ani era câştigătoarea unui concurs de talente, iar debutul l-a făcut în 1944, cu Empezó en boda. S-a mutat in Mexic si in câţiva ani devenea una dintre cele mai apreciate actriţe de limbă spaniolă. S-a retras in 1973 si a mai apărut doar in concerte si la emisiuni Tv.

Ion Dichiseanu: "Sunt absolut bulversat"

Actorul  Ion Dichiseanu a declarat în exclusivitate pentru Libertatea că a vorbit cu Sara Montiel de ziua ei, în luna noiembrie: "S-a bucurat, mi-a spus că i-am făcut o surpeiză plăcută că am sunat-o. Fuma mult, fuma trabucuri... Nu ştiu dacă voi merge la înmormântare, pentru că am nişte spectacole aici. Nu ştiu ce voi face, sunt absolut bulversat de această veste!", a declarat Dichiseanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel