Samsung Note 8 este cel mai mare telefon Galaxy al companiei de până acum

Samsung a lansat noul Galaxy note 8 poziționând aparatul supradimensionat în poziția alegerii ideale pentru cei care iubesc lucrurile mari. Note 8 vine cu un S Pen înbunătățit  care permite utilizatorilor să comunice în ceea ce compania numeste o cale mult mai personală.

Samsung Galaxy Note 8 este un telefon rezistent la apă și praf care are 6 GB de RAM, un procesor Octa Core 2.36-GHz Quad + 1.7 GHz, 65 GB de stocare și memorie expandable. Deși este construit în jurul unui ecran 6.3 Quad HD+Super OMOLED, el se potrivește în mâna utilizatorului chiar bine.

Creionul S Pen permite trimiterea notițelor scrise de mână și crearea GIF-urilor din video-uri.

O altă caracteristică specială a telefonului este Always On Display, care permite primirea și citirea notificărilor fara deblocarea telefonului. Camerele duale de 12 MP oferă un unghi deschis dar dispune și de lentile telephoto care capturează mereu 2 imagini, una de ansamblu și un prim plan al aceluiași subiect fotografiat. Pe față telefonul are o cameră de 8 MP cu Smart Auto Focus care poate fi folosit pentru, Video, Selfie sau chat.

Telefonul nu va fi deloc ieftin având în vedere caracteristicile lui, toate aceste inovații vin la un preț așa că Galaxy Note 8 va fi cea mai scumpă versiune din această serie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel