Samsung Galaxy Nexus cu Android 4.0 va putea fi achiziționat în România, din 12 decembrie

Începând din 12 decembrie, Vodafone aduce, în exclusivitate pentru următoarea perioadă, noul Galaxy Nexus, primul telefon din lume ce funcționează cu cea mai recentă versiune a platformei Android pentru telefoane, cunoscută sub numele Ice Cream Sandwich (Android 4.0), la prețuri ce pornesc de la la 169 Euro (TVA inclus), pentru abonamentul Mega 25 și 1GB Internet pe mobil, se arată într-un comunicat al companiei de telefonie mobilă.

Utilizatorii vor putea achiziționa luni 12 decembrie noul Galaxy Nexus la un preț special, cu o reducere de 70 de Euro (TVA inclus) pentru orice abonament smartphone încheiat pe o durată de doi ani, atât în magazinele Vodafone, cât și online.

Utlizatorii acestui smartphone beneficiază de experiența oferită de display-ul de 4,65” HD Super AMOLED, cu o rezoluție de 720p (1280 x 720 pixeli), susținut de un procesor dual-core de 1.2GHz.

Noua versiune a sistemului de operare, Ice Cream Sandwich, aduce o nouă dimensiune platformei Android. Telefonul beneficiază de o interfață actualizată, multi-tasking îmbunătățit, un nou sistem de notificări, hotspot Wi-Fi și capacități NFC. În premieră pentru sistemul de operare Android, navigația tactilă, controlată prin software, înlocuiește tastele fizice.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., este cel mai mare grup de telecomunicații mobile mondial. Numărul total de clienți în întreaga lume este de 301 milioane înregistrați la 30 septembrie 2011.

Iată și prețurile la care pot fi achiziționate noile telefoane în funcție de abonamentul achiziționat:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel