Edith Gonzalez a murit. Salome trăiește - video. Imagini de când a venit în România

Salome
Salome

Edith Gonzalez, actriță cunoscută pentru rolurile ei din telenovelele mexicane, a murit. În România era cunoscută pentru rolul din Salome.

Edith Gonzalez era o actriță pe cât de frumoasă, pe atât de talentată. La numai patru ani a debutat în telenovela „Cosa juzgada", iar la cinci ani, în timp ce urmărea în direct programul Siempre en Domingo, camera de televiziune i-a surprins chipul, făcând posibil să fie remarcată de către Rafael Baledon și Martha Roth, actori care erau în căutarea unei fetițe blonde. La puțin timp s-a integrat în programul pe care aceștia îl înregistrau la momentul respectiv.

VEZI ȘI: De ce a murit Edith Gonzalez. Salome, boală. Simptome cancer

Ύn 1993, carieră ei explodează cu rolul din „Inimă sălbatică / Corazon Salvaje"€œ, unde este partenera regretatului Eduardo Palomo. „Inimă sălbatică / Corazon Salvaje"€œ devine cea mai iubită telenovelă a tuturor timpurilor, iar celebritatea lui Edith traversează lumea. În 2001 revine cu alt rol memorabil în „Salome€œ". Succesul îi surâde și de data aceasta, iar telenovela ajunge în peste 20 de țări din întreaga lume.

La 19 noiembrie 2007, în urma unei vizite scurte în România, a filmat pentru postul de televiziune Acasă TV în telenovelă "Inimă de țigan" (producție Mediapro Pictures), interpretând rolul unei faimoase producătoare care vine în România pentru a se informa asupra obiceiurilor și tradițiilor țiganilor.Urmează (în 2013) telenovela "Vivir a Destiempo" în care a jucat alături de Humberto Zurita și Fumazoni, iar în prezent (2014) filmează alături de Mauricio Islas și Saul Lizaso în noua telenovelă intitulată "Las Bravo" (TV Azteca).

Cel mai frumos videoclip cu Edith Gonzalez, Salome, îl puteți urmări aici:

Imagini cu Edith Gonzalez de când a venit în România:

Edith Gonzalez a murit, dar Salome trăiește în inimile tuturor celor care au urmărit-o în celebra telenovelă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel