S-a aflat acum! Alina Ceușan rupe tăcerea, însă mai păstrează un SECRET

Alina Ceușan a făcut primele declarații după anunțul legat de sarcină.

Alina Ceușan, invitată la emisiunea Showbiz Report, de pe Antena Stars, a fost întrebată cum i s-a schimbat viața de când a aflat că va deveni mamă: „Nu s-au schimbat foarte multe. Fac sport în fiecare zi, am noroc că am o sarcină foarte ușoară,  totul decurge conform planului, mă simt foarte bine!”

„Cred că am făcut patru teste în ziua respectivă, să fiu sigură. Am trăit sentimente de fericire. (...) Am aflat la două luni de sarcină, și am auzit și bătăile inimii, a fost foarte emoționant, și pe lângă asta, un sentiment foarte neașteptat a fost că am șimtit cumva milă pentru bebeluș, când l-am vazut atât de mic. Din păcate, am mers singură la doctor, din cauza pandemiei", a spus Alina Ceușan.

Totodată, a fost întrebată și de așteptările pe care le are. „Nu știu la ce să mă aștept, sunt o persoană foarte calmă din fire. Prefer să nu mă gândesc, prefer să nu îmi fac griji inutile, las lucrurle să evolueze natural, așa cum trebuie să fie într-o sarcină", a declarat fosta concurentă Asia Express.

„Eu mi-aș dori o fetiță. Și Raul la fel. Avem zece nume pregătite, împărțite egal între fată și băiat. Nu spun numele, pentru că am ceva foarte frumos pregătit, la fel cum am anunțat sarcina", a mai adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel