Ruby, la spital, în scaun cu rotile: Îmi fac singură probleme

Ruby a ajuns la spital, în scaun cu rotile. Cântăreața a făcut publice mai multe imagini și le-a explicat admiratorilor ce s-a întâmplat. 

Ruby a ridicat mai multe semne de întrebare în rândul fanilor după ce a postat câteva filmulețe dintr-o clinică în care a fost internată. Artista apare pe patul de spital sau în scaun cu rotile, împinsă de un infirmier pe holurile unității. 

„Stați liniștiți, nu am absolut nicio problemă, decât cele pe care mi le fac singură. Eu mereu când am probleme, am pentru că mă ocup. Le fac, le provoc, sunt problematică, dar apreciez grija voastră. Fiți bine! Și voi, și eu! Singura mea problemă reală acum este că nu am voie să beau suc, pot să beau doar apă”, a spus Ruby prin intermediul contului său de Instagram. 

„Azi merg cu papa mobilul, face cinste papa? Ia uite-mă! Eu pot să merg și pe picioarele mele, dar cică nu am voie! Merg să o văd pe doamna doctor! O să-mi pună oare o perfuzie cu suc? Pa, prieteni! Ne vedem când… mă trezesc!”, mai spunea Ruby.

Ruby a apelat la o nouă intervenție la nivelul sânilor, din cauza complicațiilor apărute după primul implant. Cântăreața a început să rețină apă și era necesară intervenția specialistului, potrivit Cancan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel