Ruby a suferit cea de-a treia operație la sâni. Ce spune bunica ei

Ruby a trecut peste cea de-a treia operație la sâni. Iată ce spune bunica vedetei despre asta.

După ce și-a micșorat sânii în copilărie, din cauza complexelor, ulterior i-a mărit, iar acum, Ruby a decis să schimbe din nou ceva la fizicul ei, așa că i-a mărit din nou. 

"Nu sunt recuperată complet. Încă mi-e greu. E prima oară când îmi scot noul decolteu în oraș și nu știu încă cum să respir, cum să vorbesc. Arată foarte drăguț, foarte, foarte fumos, dar acum, nevindecat arată mult mai bine decât ce era înainte. Aveam o problemă de care am aflat acum. Mușchiul din partea stângă este mult mai dezvoltat decât cel din partea dreaptă. Nu sunt stângace, dar trag cu stânga mai mult și asta văd în viața de zi cu zi", a declatat Ruby, la Teo Show. 

"Și-a tăiat părul din cap, și-a tăiat sânii, s-a găurit pe mâini, și-a facut tatuaje, a făcut numai prostii, mai are să taie fundul. Pentru ea mi-am lăsat toată munca de-o viață la Medgidia, că a zis: mamaie, dacă nu vii cu mine la București, eu nu mai stau la liceu. M-a luat la București și am rămas la București și casa mi-a rămas vraiște. În ziua de astăzi copiii sunt mai obraznici. Eu nu mă pun cu ea. Eu am ținut-o ca pe un bolovan de aur", a spus bunica lui Ruby. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel