Rubrică săptămânală destinată studenţilor în matinalul TVR 1

Luciana Giurea si Catalin Fartaes
Luciana Giurea si Catalin Fartaes

Săptămânal, la România, zi de zi, studenţii şi viitorii studenţi află despre viaţa românilor care studiază la universităţi din afara ţării.

Luciana Giurea si Catalin Fartaessi De mâine, 4 noiembrie, săptămânal, în programul matinal al TVR 1, studenţii şi viitorii studenţi pot afla, la rubrica „Studenţi afară”, despre cum se studiază, ce costuri implică, ce programe de învăţământ au universităţile din străinătate în care au fost admişi români.

Realizatorul rubricii, studentul Valush Constantin, intră în direct pe Skype cu un student român care îşi face studiile la o universitate din Europa şi îi va ajuta pe telespectatori să-şi facă o idee despre viaţa acestor studenţi. La ora 9.30, realizatorul rubricii, împreună cu interlocutorul său, vor oferi informaţii de la cum se obţine o bursă la respectiva universitate până la programa de cursuri, dar şi care este costul transportului pentru studenţi sau al unei seri cu prietenii în oraş.

Primul invitat al rubricii „Studenţi afară” este un român care a ales să studieze la Bruxelles. Comparaţii între sistemele de învăţământ de afară şi de la noi, în prima ediţie a rubricii – mâine, 4 noiembrie, la România, zi de zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel