Roxen, despre fostul iubit agresiv: Ar fi fost mai bine dacă rămâneam despărțiți prima dată

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, a vorbit despre relația toxică pe care a avut-o cu fostul ei iubit și la care a renunțat după ce acesta a devenit agresiv. Artista a recunoscut că nu ar fi trebuit să se mai împace cu el de prima dată când s-au despărțit. Ce s-a înâmplat atunci.

"În vară s-a întâmplat respectivul eveniment mai puțin plăcut. Ne-am certat foarte rău în toiul nopții, eu m-am speriat, iar vecinii au auzit și au chemat autoritățile. Era o relație toxică, așa cum, din păcate, există foarte multe, care m-au panicat atunci și m-au făcut să-mi fie teamă Nimeni nu ar trebui să se complacă într-o astfel de relație și ar trebui să ceară ajutorul, să nu rămână acolo unde nu le este bine,  unde  nu  există  armonie și înțelegere", a declarat Roxen pentru viva.ro.

"Ar fi fost mai bine dacă rămâneam despărțiți prima dată"

"Au existat tot felul de discuții, dar cumva firești într-o relație, nu poți  fi  mereu de acord cu celălalt. Până în momentul respectiv, nu au existat semne care să mă facă să mă gândesc la o ieșire nepotrivită… sau nu am vrut eu să le observ. Ne-am mai certat, am stat despărțiți, ne-am împăcat, dar nu a fost vorba despre agresivitate.

Acum, dacă mă uit puțin înapoi, realizez că ar fi fost mai bine dacă rămâneam despărțiți prima dată când făcuserăm acest pas. Dar timpul nu poate fi dat înapoi, și atunci tot ce putem face este să nu repetăm greșelile pe care le-am făcut", a mai spus artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel