Roxana Vancea, despre viața de mamă vitregă: „A trezit ceva în mine. M-a făcut să-mi doresc să devin și mamă”

Roxana Vancea
Roxana Vancea

Roxana Vancea trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. A intrat în 2020 cu o viață nouă, cea de soție și de mamă vitregă. Vedeta a povestit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum s-au schimbat lucrurile în viața ei și cât de fericită este în noua formulă. 

Roxana Vancea este o femeie împlinită. Trăiește o frumoasă poveste de iubire, este mama vitregă a unui puști minunat, care o adoră și, pe lângă toate aceste realizări, reușește în continuare să ajute femeile să ajungă la silueta mult visată. 

Pandemia de coronavirus nu a menajat nici viețile vedetelor. Roxana Vancea spune că nu s-a dat bătută și a reușit să se adapteze noilor condiții.


„Perioada de “izolare”, cum o numește toată lumea a fost destul de dificilă pentru că ne-a limitat activitățile cu copilul. Avem noroc că locuim la curte și Milan a profitat din plin de asta.  Elevele mi le-am antrenat online în perioada asta, am fost nevoită să schimb toate antrenamentele pe care le făceam în clasă și să le adaptez la ce putem face acasă, dar nu ne am dat bătuți”, ne-a mărturisit vedeta. 

MAI MULTE CITIȚI PE SPECTACOLA.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel