Roxana Vancea a născut. Prima imagine cu bebelușul: Am născut fără epidurală, ca bunica

Foto: Instagram Roxana Vancea
Foto: Instagram Roxana Vancea

Roxana Vancea a născut.

UPDATE: Roxana Vancea a făcut primele declarații după naștere.

"Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Ca bunica. Bebele a cântărit la naștere 3200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat. Doamne ajută! Vreau acasă!", a spus ea pentru click.ro

"Eu am avut probleme cu sarcina și toată sarcina am avut un inel din acela de îți ține colul închis. Doctorița mi l-a dat jos aseară și din momentul în care se dă inelul ăla jos, pot să nasc oricând.

Am înțeles că, având colul atât de scurt, nu o să am un travaliu foarte lung, dar sper să mă apuce într-un moment în care să ajung repede la spital”, a mai spus vedeta, pentru Antena Stars.

....

Roxana Vancea a devenit mămică pentru prima dată. Fosta iubită a lui Mihai Bendeac a adus pe lume un băiețel, iar vedeta nu a putut să nu-și anunțe fanii de pe rețelele de socializare.

"Dragoste la prima vedere", a scris Roxana Vancea pe pagina de Instagram, alături de fotografia din spital.

Ce nume îi vor pune bebelușului. Milan, celălalt băiat al cuplului, a decis

Într-un interviu de acum câteva săptămâni, Roxana Vancea a spus că micuțul Milan, băiatul pe care Dragoș, soțul ei îl are din prima căsătorie, a decis ce nume îi vor pune celui mic. Copilul a spus că-și dorește foarte mult un frățior și că vrea să-l cheme Ayan. Mai mult, Milan a fost și cel care și-a anunțat bunicii despre venirea pe lume a noului copil.

"L-am trimis pe Milan să le spună și nimeni nu înțelegea nimic. Pentru că nu știa să spună nici frățior, nici surioară. "Vine barza?", îl întreabă tatăl meu. "Da, o să vină barza", spune Milan. Așa i-am anunțat pe ei. Oricum se așteptau pentru că noi le-am spus că ne gândim la treaba asta.

Am vorbit înainte cu Milan, înainte să ne apucăm, să fim siguri că și el își dorește un frățior sau o surioară. Și el concepea doar un frățior. Și îi spuneam că există posibilitatea să fie o surioară, dar am zis că vedem noi cum o dregem până atunci. Important e că mai vrei pe cineva în casă", a mai spus vedeta.

Roxana Vancea, despre viața de mamă vitregă: „A trezit ceva în mine. M-a făcut să-mi doresc să devin și mamă”

Vedeta a povestit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum s-au schimbat lucrurile în viața ei și cât de fericită este în noua formulă. 

Roxana Vancea este o femeie împlinită. Trăiește o frumoasă poveste de iubire, este mama vitregă a unui puști minunat, care o adoră și, pe lângă toate aceste realizări, reușește în continuare să ajute femeile să ajungă la silueta mult visată. 

„Perioada de “izolare”, cum o numește toată lumea a fost destul de dificilă pentru că ne-a limitat activitățile cu copilul. Avem noroc că locuim la curte și Milan a profitat din plin de asta.  Elevele mi le-am antrenat online în perioada asta, am fost nevoită să schimb toate antrenamentele pe care le făceam în clasă și să le adaptez la ce putem face acasă, dar nu ne am dat bătuți”, a spus ea.

Spectacola:Te-a speriat vreo clipa gândul la responsabilitatea pe care o implică grija față de un copil?  Te așteptai să ajungi să fii atât de apropiată de cel mic? 

Roxana Vancea: „Eu am spus întotdeauna că nu toate femeile sunt făcute să fie mame. Și încă îmi mențin părerea asta. Dar Milan a trezit ceva în mine ce m-a făcut să-mi doresc să devin și mamă. Și  m-a făcut să fiu cea mai bună și mai dedicată mamă vitregă pentru el”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel