Roxana Prințesa Ardealului, primele declarații despre sarcină: "M-a luat prin surprindere"

După ce a anunțat că este însărcinată prin intermediul rețelelor de socializare, cântăreața de muzică de petrecere Roxana Rotaru, cunoscută publicului ca Roxana Prințesa Ardealului, a făcut primele declarații despre copilul care îi crește în pântece, dar și despre tatăl copilului.

Cântăreața de muzică de petrecere, care a devenit cunoscută după ce a lansat piese de succes alături de artiști de top din România precum Nicolae Guță, Florin Salam, etc., radiază de fericire, sarcina fiind cea care îi conferă acea strălucire specială. Roxana va deveni pentru prima oară mămică la inceputul anului 2020, când va aduce pe lume un băiețel.

Discretă cu viața personală, Roxana Prințesa Ardealului face mărturisiri despre perioada frumoasă prin care trece. Artista a trăit un șoc atunci când a aflat că este însărcinată, mai ales că nu a fost ceva programat, însă, acum este extrem de fericită.

"Totul a fost pe neașteptate m-a luat prin surprindere, chiar m-a șocat un pic. Nu a fost ceva plănuit, pur și simplu s-a întâmplat. Sunt bucuroasă că voi deveni mamă pentru prima oară și mă bucur că va fi băiețel, îmi doream ca primul copil să fie băiat. Am păstrat totul secret spre binele copilului, am vrut să mă asigur că totul e ok și că bebe este perfect sănătos. Cred că orice femeie ar fi făcut la fel, s-ar fi gândit la binele copilului. Lui Florin nu i-a venit să creadă când l-am anunțat, dar s-a bucurat foarte tare, fiind primul copil, este o binecuvîntare de la Dumnezeu!", ne-a declarat Roxana Prințesa Ardealului.

Va avea un băieţel

Artista a dezvăluit că va avea un băiețel, iar numele pe care l-a ales este, într-adevăr, unul extrem de special. Micuțul va purta numele Dominic Rusian, Roxana dezvăluind semnificația numelui.

"Mereu mi-am dorit băiețel. Mă gândeam la un copil, doar că vroiam să rămân gravidă mai târziu. Dar asa a fost să fie de la Dumnezeu. Băiețelul se va numii Dominic Rusian. Dominic este de origine latină și înseamnă "lord", "aparține lui Dumnezeu", iar Rusian este un nume rusesc, care înseamnă conducător. Florin este la origini slovac și se aseamănă cu limba rusă. N-am vrut ca băiețelul să poarte un nume comun, am vrut ceva special, și să semnifice ceva puternic. Mi-as dori să ajungă artist la fel ca și noi, dar acum în funcție de ce va alege și copilul, îl voi sprijini și iubi toată viata, este prea devreme să vorbesc despre asta acum!", ne-a declarat frumoasa cântăreață de muzică de petrecere.

Roxana urmează să devină mămică la începutul anului 2020

Cântăreața este în trimestul al doilea de sarcină și a mărturisit că s-a confruntat, momentan, doar cu niște amețeli și câteva sensibilități, în rest, „bebe" nu i-a făcut prea multe probleme. Roxana urmează să nască la începutul anului 2020, mai exact la sfârșitul lunii februarie, și a mărturisit că se simte foarte bine de când este însărcinată, mai frumoasă ca oricând chiar! „Mă simt foarte bine, nu am luat mult în greutate. Nu am grețuri cred că sunt o norocoasă și sper să fie așa pe tot parcursul sarcinii. Mi se pare că înfloresc și mă simt frumoasă, mai frumoasă ca niciodată. Mi se pare că nu am fost niciodată atât de senină", spune fericită artista.

Roxana şi Florin Rusu s-au împăcat

După o perioadă cu despărțiri și împăcări, Roxana și Florin Rusu s-au împăcat după ce artista a aflat că este însărcinată. "Am fost despărțiți, ne-am împăcat și tot asa. Asta-i viata, cu bune și cu rele. Odată ce eu i-am spus faptul că va fi tătic, a fost extrem de fericit, și ne-am gândit că cel mai bine e să ne împăcam și să ne continuăm povestea de iubire. Ne iubim foarte mult și asta e tot ce contează... restul e... răutate! Lumea în general exagerează, dar noi știm, de fapt, adevărul. El când a intrat în emisiune (n.r.: "Puterea dragostei" de la Kanal D) eram despărțiți. S-au spus multe, lumea judecă în neștiință de cauză, dar nu îmi pasă. Florin a aflat că sunt însărcinată după ce a ieșit din emisiune. Eu nu am spus la nimeni despre sarcina mea, decât familiei. Si într-un final lui Florin, tatăl copilului, avea dreptul să știe asta. Și normal am luat decizia cea mai corectă, ne-am împăcat, și suntem o familie fericită care abia așteaptă să vină pe lume primul lor copil", a declarat artista despre tatăl copilului.

Roxana Prinţesa Ardealului, despre nuntă

Legat de nuntă, Roxana susține că ea și partenerul ei nu se gândesc la organizarea acestui eveniment momentan.

"Cât despre nuntă, nu am planuri. Momentan vreau să am o naștere ușoară, să se nască sănătos băiatul. Poate vom face o cununie civilă, vedem, o să vă anunțăm când e să se întâmple ceva. Nu îmi place să planific, totul cum vrea Dumnezeu!"

Frumoasa mămica este foarte entuziasmată, însă nu vrea să-și neglijeze cariera în tot acest timp. Chiar dacă va lua o mică pauză atunci când se va naște cel micut, Roxana Printesa Ardealului are de gând să se întoarcă extrem de repede la muzică și la proiectele sale de suflet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel