Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Roxana Ciuhulescu, poveste de viață neștiută: S-au întâmplat prea multe, nu eram pregătită

Viața Roxanei Ciuhulescu s-a schimbat într-un an cât pentru o viață! Imediat după divorțul de primul ei soț, s-a mutat în altă casă și a luat-o de la zero. Nu știa însă că o va aștepta cea mai frumoasă perioadă! 

A început o nouă relație, a rămas însărcinată și peste aproximativ două săptămâni familia ei se va mari cu un nou membru, de această dată, un băiat pe nume Cezar! Despre emoțiile legate de naștere și despre noua ei viață, ne povestește imediat, pentru DC News, Roxana Ciuhulescu!

(oar_w460)

- Roxana, mai ai aproximativ două săptămâni și naști! Ce temeri ai acum, la al doilea copil?

Sunt deja în 37 de săptămâni și de vreo 2 săptămâni încoace m-a apucat panica! Îmi este frică, sunt ușor speriată, cred că și pe un fond de oboseală, pentru că nu mai pot să dorm, nu mă odihnesc suficient, am diverse temeri, mă gândesc să fie copilul sănătos, să nu aibă probleme. Nu îmi este frică de naștere, mă gândesc doar la copil, cum o să fie. Sunt panicată, stresată, îmi doresc să fie sănătos! Sufăr de insomnii, nu doar din cauza faptului că e sarcina mare. Respir și greu, mă întorc de pe o parte pe alta cu dificultate, abia aștept să merg la următoarea ecografie, la control. Copilul este destul de mare, are 3 kilograme și jumătate, iar dacă îmi pocnește vechea operație de cezariană, care s-a subțiat deja, este posibil să mă operez de urgență. Din punct de vedere fizic, m-am îngrășat acum 13 kilograme. La prima sarcină cu Ana mâncam necontrolat și am luat atunci în greutate 24 de kilograme. O să slăbesc cu siguranță după naștere, pentru că fac mult sport și sper să mă ajute organismul.

- Ce diferență este practic între cei doi copii?

Este o diferență de 10 ani și ceva.

- Cum a primit fetița ta cea mare, Ana Cleopatra, vestea că o să mai aibă un frățior? 

Nu i-a plăcut deloc la început. Ne-a știut tot cartierul, în sensul negativ. A două zi însă a revenit la sentimente mai bune și era deja alt om. Ana înțelege altfel lucrurile, ea și-a dorit de foarte mică un frate sau o soră, m-am chinuit aproape 8 ani să fac al doilea copil, dar nu s-a întâmplat. Dumnezeu le aranjează când trebuie și cu cine trebuie!

(oar_w460)

- Ai superstiții legate de naștere, îți dorești ca micuțul Cezar să se nască într-o zodie anume?

Nu am superstiții! Îmi doresc foarte tare să nasc băiatul de ziua tatălui său, pe 12 iulie. I-am pregătit soțului meu și o mică surpriză pe lângă naștere. Copilul va fi rac, dar dacă se va naște mai repede, înseamnă că așa a fost menit.

- I-ați pregătit camera băiețelului? Are tot ce îi trebuie?

În mare parte am pregătit totul. Camera lui Cezar i-a pictat-o Ana, care a făcut niște desene foarte drăguțe pe perete. Eu nu mi-am făcut încă bagajul pentru maternitate, nu sunt pregătită. Chiar vorbeam cu bona Anei care va fi și bona lui bebe și mă  întreba când am de gând să îmi pregătesc bagajul pentru spital. Tocmai ce am fost la niște cumpărături și abia mă mișcam prin magazin pentru că am simțit niște dureri de burtă. Doctora mea mi-a interzis să mai fac sport, ceea ce am făcut până acum două săptămâni, ca să nu grăbesc nașterea. Cred că și din acest caz nu pot să dorm pentru că nu îmi consum energia. Mergeam de 3-4 ori pe săptămână la sală, unde făceam zumba, cycling, Body Pump. 

- Cum ați ales numele băiețelului?

Sincer, am ales numele de botez de sfânt, Ioan. Am visat întotdeauna că dacă o să am un băiat o să-l cheme Cezar, iar pe fată – Cleopatra. Fetița este Ana Cleopatra, iar băiețelul se va numi Cezar Ioan. Când am ramas însărcinată eram convinsă că este băiat. Am dat un interviu înainte să rămân însărcinată, în care spuneam că la 10 ani după fetiță vine un băiețel. Au fost schimbări mari în viața mea anul trecut! În iunie am divorțat, am plecat cu copilul, m-am mutat, am început o relație, apoi am rămas însărcinată. S-au întâmplat prea multe într-un timp scurt, nu eram pregătită! Nici nu îmi vine să cred! Soțul meu este un tată extraordinar pentru fetița mea! Dumnezeu le-a aranjat pe toate! Am pornit de la zero după ce m-am despărțit. Mi-am luat doar lucrurile personale și am plecat! Dumnezeu mi-a deschis calea și profesional și sentimental!

- Ce nu o să faci acum și ce crezi că ai greșit la primul copil?

La primul copil nu aveam experiență și ajutor, am fost foarte speriată. Am făcut depresia postpartum, tatăl nu s-a implicat deloc. Acum e total diferit! Am lângă mine un om care e cel mai frumos lucru care mi se putea întâmpla! Sunt mai matură. La primul copil sunam pediatrul la 3-4 dimineața, nu știu cum m-a suportat!

(oar_w460)

- Cine te va ajuta cu Cezar?

Prima bonă a Anei, care a crescut-o doi ani. S-a întors la noi din vara asta și ne este un real ajutor! Stă cu noi.

- Ați apucat să mergeți în vacanță?

În decembrie am fost în Thailanda, dar acum nu. O să plecăm probabil după nuntă și botez, cu amândoi copiii. 

- Știu că ai stabilit deja două evenimente importante din viața ta, botezul și nunta! Când vor avea loc și cine sunt nașii?

Botezul și nunta le facem în aceeași zi, ambele evenimente vor avea loc pe data de 17 octombrie! Nași ne vor fi Simona și Gabriel Toncean. Gabi este președintele Federației de culturism și de fitness, un foarte bun prieten de-al meu. A fost lângă noi mereu, e ca un frate mai mare pentru mine, nimeni altcineva nu ar fi mai potrivit să mă cunune și să îmi boteze copilul!

- Mai ții legătură cu fostul soț? Te-a felicitat pentru sarcină? E bucuros pentru ține?

M-aș fi bucurat să felicite copilul de 1 iunie! Nu avem nicio prietenie... Îi trimite mesaje fetei, eu am susținut-o pe Ana să își mențină relația cu tatăl ei. 

(oar_w460)

- Ce își dorește Ana să devină? De ce anume e pasionată acum? 

Ana face dans, volei și o s-o dau iar la înot. Este îndrăgostită de dans și de balet. De la 2 ani și ceva a făcut balet, nu am dat-o pentru performanță, ci la recomandarea medicului pentru că nu călca cum trebuie. Am avut noroc că foarte aproape de casă stă una dintre prim-balerinele Operei Române. Ana a îndrăgit-o foarte mult, de la început a prins drag de balet, îi place și voleiul. Mi-am propus  să facă și un sport de echipă, te ajută să comunici cu ceilați. Ana și-a dorit foarte mult să aibă o soră, dar o să aibă un “surior”.

- Profesional vorbind, cum stai? Ai proiecte noi pe TV?

Acum o lună am primit o propunere de emisiune auto, dar nu pot să spun unde pentru că sunt superstițioasă. Mă așteaptă să începem din toamnă, sper să fie de bun augur!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel