EXCLUSIV  Rooftop Party 2018: Ţinutele Vip-urilor la OK! Rooftop Party

Ieri a avut loc una dintre cele mai cool petreceri ale verii, la care vedetele au dat imediat curs invitației. A fost o petrecere colorată, cu un dress code pe măsură, organizată pe un…acoperis, tocmai de aceea s-a numit OK! Rooftop Party 2018.

Vedetele autohtone s-au întrecut astfel în ținute care mai de care mai cool și originale, pentru a respecta “regulametul” vestimentar.

Monica Bîrlădeanu, prezentatoarea emisiunii ”Ferma Vedetelor” de la ProTV a venit la petrecerea organizată de revista OK!  într-o ținută relaxată, asortând o pereche de jeanși la o bluză colorată. Vedeta și-a accesorizat ținuta cu o geantă vișinie și sandale colorate cu platformă.

(oar_w460) 

Brigitte Sfăt a fost în trend, și-a pus picioarele în evidență și a ales să poarte o rochie roz, geantă și pantofi de aceeași culoare.

(oar_w460)

Camelia Potec a optat pentru un outfit colorat, lejer, având în vedere că este însărcinată în al doilea trimestru. Era destul de atentă  pe unde pășea, dar în același timp mândră de burtica sa.

(oar_w460)

Unul dintre cele mai elegante cupluri ale serii a fost de departe Cristina Sișcanu și fostul prezentator TV, Mădălin Ionescu. Soția vedetei a  îmbacat o rochie verde, la care a asortat sandale de culoare mov, în timp ce Mădălin a optat pentru un costum clasic de un albastru închis, la care a asortat cămașă albă și tenesi albi, Bensimon.

 (oar_w460)

Artistul What’s UP a respectat perfect dress-code-ul petrecerii, la ținuta deja colorată asortând niște adidași pink.

(oar_w460)

Ana Maria Barnoschi nu s-a jucat prea mult cu culorile, dar a asortat perfect geanta și sandalele la ținuta aleasă pentru OK! Rooftop Party.

(oar_w460)

Cleopatra Stratan nu mai cântă despre Ghiță. Tânăra artistă s-a transformat într-o domnișoară stilată, care a atras toate privirile la petrecerea de pe acoperiș, optând pentru o ținută  “all red”. Cu toții se mirau cât de mult a crescut micuța Cleo. Un lucru a rămas însă neschimbat! Este nedespărțită de tatăl ei, Pavel Stratan, care o supraveghea îndeaproape, împreună cu fratele său mai mic, Cezar.

(oar_w460)

Flavia, frumoasa asistentă de la “Neatza cu Răzvan și Dani” a fost o apariție fresh la OK! Rooftop Party, îmbinând un outfit de vară în culori rose și maro.

(oar_w460)

Și ținuta actriței Andreea Perju a fost apreciată și foarte colorată, o salopetă Magasi cu model floral!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel