Romică Ţociu, de nerecunoscut. "A rămas trăsnit, a început să plângă!"

Romică Ţociu a avut parte de un incident. Actorul a fost de nerecunoscut. 

Romică Ţociu, care va face echipă cu buna sa prietenă, actriţa Adriana Trandafir, în cel de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, a avut parte de un incident amuzant chiar în timpul filmărilor pentru transforming-show. 

"A început să plângă!"

"Ca de fiecare dată, după transformare, am sunat-o acasă pe Nicoleta să mă vadă. Mai ales că de data aceasta făceam un travesti foarte interesant, o cântăreaţă tânără, pentru care nu vă mai zic: a trebuit să îmi pun gene false, unghii mari, lentile, păr lung, să renunţ la mustaţă, să mă epilez....Doamne, câte şi mai câte! Am râs cu Nicoleta, ne amuzam noi de personaj, când a venit şi Filip prin preajmă şi Nicoleta i-a spus : „Hai, uite, să-l vezi pe tata!”. A rămas trăsnit, se uita la telefon, îmi auzea vocea, dar nu mă recunoştea şi a început să plângă!”, a povestit râzând îndrăgitul actor de comedie. Mai mult, acesta a mai completat: „Normal şi firesc, o să îi rog frumos pe telespectatori, când vom ajunge la acest moment, să nu plângă şi ei acasă!”.

Care sunt primele roluri pe care ruleta personajelor le-a pregătit pentru Adriana Trandafir şi Romică Ţociu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând din 12 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1, în cel de-al 15-lea sezon al transforming show-ului Te cunosc de undeva!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel