Robert De Niro își deschide hotel pe litoralul Mării Negre, la 100 km de Vama Veche

foto: Freepik
foto: Freepik

Celebrul Robert De Niro își deschide hotel de lux la Marea Neagră.

Robert de Niro va inaugura un hotel de lux la Marea Neagră, la doar 100 de kilometri distanță de Vama Veche. Acesta face parte dintr-un proiect mai amplu care va include și deschiderea altor hoteluri de prestigiu la Sofia și la Varna, potrivit See News.

Cum a ales Bulgaria

Primul hotel și restaurant găzduit în clădirea emblematică "bancară" din inima orașului Sofia va încânta oaspeții cu o combinație de cazare de lux și experiențe culinare rafinate. În același timp, cea de-a doua proprietate va "trona" la țărmul pitoresc al Mării Negre din Varna, oferindu-le oaspeților un refugiu liniștit la malul mării.

Toate aceste clădiri sunt rezultatul unei colaborări prestigioase între Nobu Hospitality, investitorul BSPF Bulgaria (parte a companiei Black Sea Property, cu sediul în Isle of Man) și operatorul hotelier local GHV-Dolphins, parteneriat strategic care are drept scop introducerea celebrului brand Nobu în Bulgaria, atrăgându-i pe călătorii sofisticați în căutarea luxului și a condițiilor de cazare premium.

Fondată în 1994 de către Nobu Matsuhisa, Robert De Niro și Meir Teper, Nobu Hospitality a devenit un nume de referință în industria ospitalității de lux la nivel global. De la inaugurarea primului său hotel în Las Vegas în 2013, Nobu Hospitality și-a extins rapid portofoliul, ajungând să cuprindă 38 de hoteluri și 12 proiecte de reședințe în diverse locații din întreaga lume. Această expansiune a permis oaspeților să se bucure de experiențe excepționale în destinații de top din întreaga lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel