Robbie Williams, la București: Delia Matache cântă în deschiderea concertului artistului britanic

Delia Matache are motive întemeiate să fie în extaz, având în vedere că, după ce și-a cumpărat bilete la concertul pe care Robbie Williams îl va susține la București, a primit propunerea de a cânta pe aceeași scenă cu artistului britanic.

Jurata de la X Factor, Delia Matache, este foarte bucuroasă că va deschide concertul pe care Robbie Williams îl va susține pe 17 iulie, la București.

"Pentru mine, Robbie Williams este un reper. Cine nu a suferit pe "Come Undone", cine nu știe toate cuvintele din "Angels", cine nu a dansat până în zori pe "Feel"? Pot spune că sunt fana lui, este o persoană creativă și versatilă. Îmi place până și conceptul lui de swing, am văzut de multe ori show-ul din Albert Hall", a declarat Delia Matache, relatează wowbiz.ro

Dacă până acum credea că îl va vedea pe Robbie Williams din public, imediat ce a primit propunerea de a cânta în deschiderea concertului său, Delia a simțit că e în culmea bucuriei.

"Mi se pare ceva "astronomic", dacă pot să mă exprima așa, e ca un vis intim împlinit. Culmea, am apucat să îmi cumpăr bilete la concert înainte să vină propunerea de a-l deschide", a mai spus artista.

Robbie Williams, GAFĂ: Salut România! Bucuraţi-vă şi lăsaţi-mă să vă distrez pe 17 iunie, la...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel