Richard Gere, homeless pentru o zi. Ce spune Mirel Palada

Celebrul actor Richard Gere, în vârstă de 66 de ani, a experiment recent, pentru o zi, viața de homeless, iar cele trăite pe o stradă din New York l-au marcat profund. Mirel Palada, consilier de stat al premierului Victor Ponta, a comentat în legătură cu acest subiect în stilu-i caracteristic.

"Când am făcut acest experiment, nimeni nu m-a recunoscut. Am simțit cum este să fii un homeless. Oamenii doar treceau pe lângă mine și se uitau dizgrațios. Doar o doamnă mi-a arătat empatie și s-a oprit să-mi ofere mâncare. A fost o experiență pe care nu o voi uita niciodată. De cele mai multe ori, uităm cât de norocoși suntem. Nu ar trebui să considerăm că merităm asta. Iar dacă putem ajuta pe cineva aflat în nevoie, ar trebui să o facem imediat.De aceea, după această zi în stradă, am oferit mâcare și câte 100 de dolari fiecărui om al străzii pe care l-am întâlnit. Au început să plângă și au fost extrem de recunoscători. Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!", a mărturisit Richard Gere pe pagina sa de socializare.

Experimentul realizat de Richard Gere nu a trecut neobservat de consilierul guvernamental Mirel Palada.

"Un socialist nemernic care vrea sa vinda tzara la rusi.

Lasind gluma la o parte: voi astia, cu inima impietrita si restul printzipuri ideologice liberale si libertariene, voi puteti sa intzelegeti ca sint si oameni amariti, napastuitzi in jurul vostru, care au nevoie de ajutor?

Nu, nu puteti sa intelegeti. Hai, luati-va tara inapoi. Luati-v-ati sa va luati...", este postarea lui Mirel Palada pe Facebook, privind acțiunea lui Richard Gere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel