REVELION Antena 1. Alessandra Stoicescu, dezvăluiri din culise / Video

Alessandra Stoicescu a reușit, prin câteva rânduri și un scurt video, să aducă în casele românilor spiritul de sărbători.

Printr-o postare pe Instagram, Alessandra Stoicescu a dezvăluit că, „timp de câteva ore, m-am bucurat de atmosfera de sărbători mai ceva ca-n copilărie. Aceste luni cu atâtea schimbări au restricționat parcă și bucuriile de orice fel, pentru că ele sunt acoperite inevitabil de griji, indiferent cât de optimiști suntem.”

Alessandra Stoicescu a precizat apoi că a filmat pentru programele de Crăciun și Revelion de la Antena 1 „într-un cadru de vis, cu muzica specifică”.

„Am reușit pentru scurt timp să mă “teleportez” în trecut, cu o bucurie pe care am mai simțit-o doar copil fiind”, a completat vedeta de la Antena1. 

Alessandra Stoicescu: Când am deschis ochii, m-am trezit la realitate


Când am deschis ochii, am văzut măștile colegilor din echipa tehnica și m-am trezit prea repede la realitatea care încă ne apasă. Nu știu de ce mereu gândul „ce bine va fi dacă... sau când...” a fost mai puternic decât momentul în care gândeam asta sănătoși fiind și doar cu grijile care acum ni se par atât de mărunte.

Nu știu nici de ce mă deranja în anii trecuți că deja din noiembrie auzeam peste tot cântecele de sărbători, aceleași de care m-am bucurat atât de mult acum.

Sper că vom depăși această perioadă stranie cu toate lecțiile învățate și bucuriile mici pe care le mai avem acum, vor rămâne la fel de importante mereu și le vom aprecia cu tot sufletul”, a mai transmis Alessandra Stoicescu prin intermediul Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Timp de câteva ore, m-am bucurat de atmosfera de Sărbători mai ceva ca-n copilărie. Aceste luni cu atâtea schimbări au restricționat parcă și bucuriile de orice fel, pentru că ele sunt acoperite inevitabil de griji, indiferent cât de optimiști suntem. Datorită filmărilor @antena1_oficial pentru programele de Crăciun și Revelion, într-un cadru de vis, cu muzica specifică, am reușit pentru scurt timp să mă “teleportez” în trecut, cu o bucurie pe care am mai simțit-o doar copil fiind. Când am deschis ochii, am văzut măștile colegilor din echipa tehnica, la fel @andramanea și @ciupag_robert_adrian și m-am trezit prea repede la realitatea care încă ne apasă. Nu știu de ce mereu gândul „ce bine va fi dacă... sau când...” a fost mai puternic decât momentul în care gândeam asta sănătoși fiind și doar cu grijile care acum ni se par atât de mărunte. Nu știu nici de ce mă deranja în anii trecuți că deja din noiembrie auzeam peste tot cântecele de Sărbători, aceleași de care m-am bucurat atât de mult acum. Sper că vom depăși această perioadă stranie cu toate lecțiile învățate și bucuriile mici pe care le mai avem acum, vor rămâne la fel de importante mereu și le vom aprecia cu tot sufletul ❤️ #christmasmood #thankful #childhood #love #winter #singing #happy #remember #christmas #team #together #joy #littlejoys #enjoythelittlethings #livingthemoment #dreaming #hopingforbetterdays ❤️

O postare distribuită de Alessandra Stoicescu (@alessandra.stoicescu) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel