Replici tăioase între Mantea și Stan. "Ne putem despărți mâine!"

mantea stan
mantea stan

Andreea Mantea a ajuns la Spitalul de Urgență, luni seară, din cauza unei durerei de abdomen. Problemele de sănătate ale vedetei i-au demonstrat că Ștefan Stan nu știe să fie alături de ea. El nu a venit acasă să o ducă la spital. S-a dus direct acolo și i-a spus vedetei "ce-i spune toată lumea", că e bine. Atitudinea solistului a dezamăgit-o pe Andreea Mantea și a creat probleme în cuplul abia format.

"Ștefan nu a venit să mă ia, ci la spital. Nu știu ce am încă și m-am speriat foarte tare și Ștefan în loc să stea cu mine îmi spunea ce îmi spunea toată lumea. Pe mine mă durea îngrozitor și toată lumea îmi spunea că nu am nimic. Mi se părea că toata lumea este împotriva mea și că nu mă crede, nimeni nu îmi dădea atenție. Mi s-a făcut această perfuzie cu calmante și nu s-a stabilit încă un diagnostic clar, durerea persistă, sunt și putin ipohondră și m-am speriat", a spus Andreea Mantea, potrivit wowbiz.ro.

Ea a adăugat "Am fost lăsata singură pe un pat de spital și m-am speriat foarte tare. L-am rugat să nu plece, să nu mă lase acolo. A fost o criza de gelozie din partea mea pentru că mie îmi era greu să cred că la ora aceea el se ducea la părinții lui".

Ștefan Stan a declarat că "Eu nu m-am certat cu Andreea ci ne-am contrazis. Ne putem despărți și mâine că poate mor și nu mai sunt, deci înseamnă că ne-am despărțit. Nu mai merge, punem punct. Până la urmă am plecat separat pentru că am avut o treabă personală în familie. Eu mi-am lăsat tatăl și am venit la ea după care am plecat înapoi la tatăl meu. Nu-mi pare rău nicio secundă că m-am dus și nici că am trecut pe roșu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel