Relația cu Marina Almășan îl costă o avere pe Georgică Cornu

cornu
cornu

Oana, soția lui Georgică Cornu, a cerut drept despăgubire morală o avere de la omul de afaceri, din cauza faptului că i-a  "pus coarne", înșelând-o cu Marina Almășan.

Un milion de euro îi cere lui Georgică Cornu, Oana, soția acestuia pentru că  ar fi făcut-o de ruşine în public, cu relaţia extraconjugală pe care o are cu  Marina Almăşan (50 de ani), scrie libertatea.ro.

 Oana Cornu este decisă ca, după divorţul de “Regele asfaltului” din Banat, Georgică Cornu, să îşi lase soţul falit. Femeia îi cere acestuia, pe lângă partaj, şi daune morale de un milion de euro, pe motiv că acesta se iubeşte cu Marina Almăşan încă de anul trecut, deşi divorţul lor încă nu s-a pronunţat.

Soţia “Regelui asfaltului” a menţionat în hârtia cu pricina că a suferit cumplit din cauza infidelităţii bărbatului ei, dar şi a comentariilor răutăcioase făcute pe seama lor. La auzul acestei veşti, producătoarea emisiunii “Ne vedem la TVR!”, Marina Almășan a luat foc: “Gata! M-am săturat de acest subiect! Nu mai vreau să comentez astfel de mizerii. Am lucruri mult mai importante în viaţă asupra cărora vreau să mă concentrez!”

Marina Almăşan şi Georgică Cornu au devenit un cuplu încă de la sfârşitul anului 2011. Însă, în mod suspect, în vară au anunţat că fiecare va merge pe drumul lui. Acest anunţ s-a dovedit însă doar o strategie de a scăpa de gura Oanei Cornu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel