Regizorul Bryan Singer, acuzat de pedofilie, cere instanței din L.A să respingă cazul

Bryan Singer, regizorul seriei X-men, care este implicat în două procese de pedofilie, a depus prin avocații săi o moțiune prin care solicită instanței respingerea celui de-al doilea caz în care este acuzat de agresarea sexuală a unui actor britanic, identificat cu numele de „John Doe 117”.

Conform Variety, avocații lui Singer și regizorul susțin că nu există nicio bază legală pentru acest proces și solicită o garanție de 300.000 de dolari pentru acoperirea cheltuielilor de judecată, despre care se estimează că vor fi exorbitante, potrivit moțiunii depuse joi la un tribunal federal din Los Angeles.

Jeffrey Herman, același avocat care îl reprezintă pe Michael Egan, bărbatul care i-a acuzat în aprilie pe Singer și pe alte trei persoane de la Hollywood că l-au agresat în adolescență, a depus documentele pentru procesul „Doe” în luna mai.

Primul proces a fost inițiat de Michael Egan cu puțin timp înainte de lansarea celui mai recent film din seria „X-men”, „X-men: Days of future past”, regizat de Bryan Singer.

VEZI ȘI: Șocant! Ce se spune mai nou despre pedofilie. Cum au ajuns la concluzia asta?

Producătorul Gary Goddard, acuzat de asemenea e agresarea sexuală a lui „John Doe”, a depus o moțiune similară luna trecută pentru respingerea cazului.

Audierea în vederea analizării celor două moțiuni a fost stabilită pentru 18 august.

Bryan Singer este un regizor și un producător american de film, care și-a câștigat celebritatea odată cu lansarea lungmetrajului „Suspecți de serviciu” (1995). El se bucură de o mare popularitate în rândul fanilor de producții SF și benzi animate, datorită primelor două filme din seria „X-men” si a peliculei „Superman Revine”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel