”REGIE IEFTINĂ!” Mirela Vaida: ”Nu îmi pun viața în pericol pentru așa ceva!”

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, scoasă de pe post temporar după ce Vulpița, Viorel și doi membri ai echipei au fost confirmați cu Covid-19, a lămurit câteva aspecte. 

Prin intermediul contului de Instagram, Mirela Vaida le-a transmis fanilor că „în mod normal, la ora asta, aveam deja un story-două-trei pe care le punea producătoarea pe Acces Direct și pe pagina mea de Instagram, că eram înainte de emisiune. Iată că, acum stau acasă. Mă simt foarte bine, încă nu am niciun simptom, sper nici să nu am. Într-adevăr e puțin frustrantă ideea de a te simți sănătos, dar de a fi nevoit să stai în casă”. 

Prezentatoarea Acces Direct e însă, hotărâtă să se bucure de timpul liber, alături de familie.

„Până la urmă, o să văd partea bună a lucrurilor: mă bucur de clipele pe care până acum le petreceam la muncă”, a completat Vaida.

Vaida, mesaj pentru cei care cred că infectarea soților Stegaru e o „regie ieftină”

Mirela Vaida a transmis că sunt mulți care cred că infectarea cu Covid-19 a soților Stegaru este o regie. Prezentatoarea a spus, privind acest subiect, că nu și-ar putea în pericol sănătatea și familia pentru a face „regii”.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, pentru faptul că ne sunteți alături. Știu că sunt și foarte multe critici, știu că foarte multă lume poate crede că e o regie ieftină. Eu spun că ăsta e cel mai mare pericol! Eu nu îmi pun viața, sănătatea și familia în pericol ca să fac regii. Nu e treaba mea asta și nu mă interesează. Eu sunt omul care merge zi de zi la muncă, care vine acasă, care își vede de familie și de copii. Pe unii nu poți să-i convingi. Nici nu e treaba mea, nici nu mă interesează. Sunt bine. Cel mai important e să fim sănătoși, să respectăm regulile”, a declarat Mirela Vaida. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel