Reacția lui Robert Sfăt, după ce Brigitte ar fi fost agresată de Pastramă: DE OBICEI, EA ÎL BATE PE EL

Robert Sfăt, fiul lui Brigitte, a reacționat după ce bruneta ar fi fost agresată de soțul ei, Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă ar fi fost agresată de Florin Pastramă în shaormeria pe care cei doi o dețin în Capitală, în urmă cu mai bine de o lună. Potrivit Cancan, Brigitte și Florin Pastramă au avut o discuție mai aprinsă, care a dus la violență din partea lui.

Astfel, Brigitte ar fi fost bruscată, în timp ce plângea, jos pe podea. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi ar mai arăta cum Florin Pastramă o trage de păr și ea încearcă să se ferească.

Scandalul dintre soții Pastramă ar fi fost stins de o angajată a shaormeriei. Robert Sfăt, fiul brunetei, a vorbit pentru prima dată despre incident.

„Mama are personalitatea ei puternică, este foarte colerică. Și nu o spun eu, o știți și voi de la televizor. Face drame și exagerează din orice. De obicei, ea îl bate pe el, deci e invers. Nu stiu ce s-a întâmplat acolo, nu e treaba mea. Florin e un băiat foarte liniștit, mereu încearcă să o tempereze și să o liniștească. Probabil că a făcut ea ceva grav, dacă a reușit să îl scoată așa din sărite”, a spus Robert Sfăt, conform Impact.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel