Reacţia lui Horia Brenciu, după ce soția lui a fost făcută bătrână: "Ai început cu stângul"

Hori Brenciu este unul dintre cele mai tonice și personaje din showbiz. Când vine vorba de rețelele sociale, juratul X Factor este extrem de activ, chiar daca există și voci care-l incomodează pe artist.

De curând, unul dintre fanii săi a postat un comentariu incomod pe pagina personală de Instagram a artistului, despre soţia lui.

"Bătrână pentru tine Horia...Păcat că nu ţi-ai găsit o fată tânără și frumoasă", a fost comentariul care l-a provocat pe Horia. Cântărețul i-a răspuns în stilul caracteristic:

"Păcat de mesajul ăsta, că poza ta de profil părea atractivă (...) Ai început cu stângul, judecând, ceea ce nu se întâmplă nici dacă aş fi fost cel mai necunoscut de pe planetă. Nu te-am blocat. Nu te-am jignit. Dar ceea ce observ e ca insişti cu rândurile-ţi îndoielnice și la prietenii mei care scriu pe pagina asta.

E clar, Instagramul nu e pentru tine. Vorbeai de consecințe?! Ai niște răspunsuri la afirmațiile tale de la oameni normali. Astea sunt consecințele judecăților tale. Și nici nu ești persoană publică! Ce chestie", a fost mesajul artistului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel