Răzvan Simion și Lidia Buble, dați de gol. Jo, adevărul despre relația celor doi: Așa mi-a zis

Foto: Instagram Razvan Simon / Lidia Buble
Foto: Instagram Razvan Simon / Lidia Buble

Jo a spus adevărul despre relația dintre Răzvan Simion și Lidia Buble.

Lidia Buble și Răzvan Simion au format timp de cinci ani anul dintre cele mai iubite și solide cupluri, iar atunci când toată lumea aștepta ca cei doi să facă anunțul nunții, a venit cel al despărțirii. 

Pe vremea când matinalul de la Neatza a cunoscut-o pe Lidia Buble, era căsătorit cu Diana, femeia care i-a dăruit doi copii, iar mai apoi, odată ce s-au îndrăgostit, cei doi au trecut printr-o "iubire interzisă".

Acum, la mai bine de un an de la despărțirea celor doi, cântăreața Jo, pe numele ei real Ioana Anuța, a spus adevărul despre relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. 

Ce spune Jo despre relația dintre Răzvan Simion și Lidia Buble

Jo este apropiată de Lidia Buble și a spus totul despre ei. Mai mult, ea a dezvăluit că atunci când s-a despărțit de Juno, una dintre prietenele care au ajutat-o să treacă peste a fost chiar Lidia Buble.

Potrivit declarațiilor lui Jo, Lidia Buble și Răzvan Simion se înțeleg acum mai bine decât în perioada în care formau un cuplu.

"Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte. Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești.

Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia", a declarat Jo în cadrul podcastului "Stai să zic eu", găzduit de Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu.

Răzvan Simion, făcut praf. Remarcă acidă, aluzie la Lidia Buble: Nu trebuia să o iei de nevastă?

Invitat în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, magicianul Robert Tudor l-a făcut pe Răzvan Simion să intre în pământ de rușine.

Glumele comediantului au făcut aluzie la Lidia Buble și la relația pe care matinalul de la Antena 1 a avut-o cu aceasta. 

Robert Tudor  a făcut un moment de senzație în direct și, fiind însoțit de Taraful de la Vărbilău, acesta le-a dedicând câte o melodie fiecăruia din platou. Cu toate acestea, după emisiuni la rând în care ținta au fost ba Dani Oțil, ba Ramona Olaru, de această dată, i-a venit rândul lui Răzvan Simion. 

Robert Tudor: De unde e, măi, Lidia Buble, nu trebuia să o iei de nevastă? Din Ardeal? Uite o dedicație pentru ea, piesa ”Am iubit o ardealeancă”!

Dani Oțil: Nu trebuia să se însoare cu Lidia Buble, nu trebuie să le ia pe toate de nevastă!

Robert Tudor: Lumea să mă lase-n pace, eu iubesc pe cine-mi place

Răzvan Simion, motivul despărțirii de Lidia Buble. Mesajul subtil al artistei, semn pentru Daliana Răducan

Recent, mai în glumă mai în serios, Răzvan Simion a divulgat motivul despărțirii lor. Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii pe care o prezintă, “Neatza cu Răzvan și Dani”, când Răzvan Simion a spus că în opinia lui, cei care sunt vinovați pentru încheierea unei relații sunt bărbatul și mama lui, arată cancan.ro.

Replica Lidiei Buble

La puțin timp după dezvăluirea lui, Lidia Buble a avut și prima reacție pe rețelele de socializare. Artista a publicat un mesaj motivațional, cu subînțeles, care i-au pus pe fani pe gânduri.

"Un lucru pe care l-am învățat de-a lungul timpului este că nu toate contează. Nu orice persoană, lucru sau eveniment trebuie să aibă un impact asupra noastră, indiferent de cât de mult ar încerca. Gândește-te la viața ta ca la o casă. Ai da voie oricărui străin înăuntru? Să vină, să-și lase hainele murdare, să se curețe și apoi să plece, lăsându-te pe tine să cureți toată mizeria?", a postat Lidia Buble, pe InstaStory.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel