Răzvan Fodor, lecție învățată: Trebuie să fii pregătit!

Sursa foto: Facebook Razvan Fodor
Sursa foto: Facebook Razvan Fodor

Răzvan Fodor a vorbit despre lecția importantă pe care a învățat-o în viață.

"Cred că cea mai preţioasă lecţie pe care am învăţat-o a fost că bărbatul perfect şi femeia perfectă există atunci când dai de el sau de ea. Dar pentru acel moment, pentru acea întâlnire tu trebuie să fii pregătit! Dacă de-a lungul vieţii nu te-ai antrenat în sensul acesta, nu vei şti ce să ceri de la o femeie sau de la un bărbat, nu vei şti ce calităţi ai vrea de la omul de lângă tine.

Şi aşa se întâmplă ca după doi-trei ani de relaţie să ajungi într-un moment de răscruce, să îţi dai seama că nu te potriveşti cu acea persoană. Acela este momentul în care oamenii sunt decepţionaţi şi pot rămâne cu impresia că nu există pereche perfectă. Ba da, există!”, a declarat Răzvan Fodor, potrivit okmagazine.ro.

"La noi în casă e mereu pace şi armonie"

"Am dat nu doar de persoana potrivită, ci de cea care s-a mulat perfect, care îşi dorea aceleaşi lucruri ca şi mine. Ne dorim aceleaşi lucruri, aceleaşi vacanţe, mâncăm acelaşi lucru, avem aceleaşi plăceri şi hobby-uri, iar dacă toate acestea sunt în ADN-ul familiei, nu au cum să nu funcţioneze. Având aceleaşi plăceri cu nevastă-mea, e clar că la noi în casă e mereu pace şi armonie.

Dacă toate lucrurile acestea le vorbeşti şi le comunici de la început cu persoana de lângă tine sau chiar şi cu persoana care apare în viaţa ta, chiar dacă încă nu ştii încotro duce drumul, nu vei da greş niciodată”, a mai spus Răzvan Fodor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel