EXCLUSIV  Răzvan Ciobanu, la volan după ce a consumat droguri. Gigel Lazăr: E cea mai mare manipulare!

Razvan Ciobanu, Ilinca Vandici, Raluca Badulescu, Iulia Albu si Maurice Munteanu participa la gala Premiilor Radar de Media 2017
Razvan Ciobanu, Ilinca Vandici, Raluca Badulescu, Iulia Albu si Maurice Munteanu participa la gala Premiilor Radar de Media 2017

Gigel Lazăr, președintele executiv al CIADO Romania, a vorbit pentru DC News despre cea mai mare manipulare în cazul lui Răzvan Ciobanu.    

Gigel Lazăr a spus că cea mai mare manipulare este cea referitoare la faptul că Răzvan Ciobanu ar fi consumat cinci substanţe interzise înainte să urce la volan. Preşedintele CIADO România a declarat că aşa ceva este imposibil, susţinând faptul că în istora consumatorului de droguri nu a existat aşa ceva.

"Putea să consume doar un anumit tip de droguri şi alcool. În organism s-ar fi provocat din start reacţia altor substanţe care ies la necropsie. Nu trebuie să plecăm de la ideea că substanţele respective sunt de un anumit tip până când nu vedem concret rezultatul analizelor de la laborator. Manipularea s-a făcut referitor la substanţe. Nimeni nu a spus ce substanţe, nimeni nu a spus cum, dacă au fost injectabile, dacă au fost trase pe nas”, a spus Lazăr Gigel pentru DC News.

"Nu există în istoria consumatorului de droguri aşa ceva"

”Problema este că cei care au dat această ştire nu au înţeles că două lucruri pot fi esenţiale în ceea ce priveşte reacţia organismului. Şi dacă consumi un nurofen, să ne aducem aminte de descalificarea unei gimnaste românce în Australia, a creat o reacţie în corp care părea că este o substanţă interzisă, de fapt, era reacţia corpului. Aşa s-a întâmplat şi în cazul lui Răzvan Ciobanu. Cert a consumat ceva, dar în combinaţie cu alcoolul organismul a reacţionat şi a dat existenţa şi a altor substanţe. Dacă a consumat etnobotanice, ceea ce nu cred că era cazul lui Ciobanu, acolo nici măcar nu ştim ce substanţe sunt în compoziţie pentru că ele sunt atât de diverse încât nu poţi să apreciezi lucrul ăsta. Nu există cinci substanţe consumate. Asta ar fi însemnat amfetamină, metamfetamină, marijuana, cocaină şi heroină. Cine ar fi consumat toate acestea în acelaşi timp? Nu există în istoria consumatorului de droguri aşa ceva", a mai spus Gigel Lazăr pentru DC News.

Răzvan Ciobanu a murit luni, în a doua zi de Paşte, într-un accident de maşină. 

VEZI ŞI Răzvan Ciobanu, ultimele momente din viaţă. Ce a discutat cu angajatul restaurantului din Mamaia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel