Răzvan Ciobanu, întâlnire cu fostul iubit, la film: Mă urc pe tine aici

Ema Apostu / 25 oct 2018 / 20:51 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Răzvan Ciobanu a trecut printr-un nou episod neplăcut, după ce s-a întâlnit la film cu fostul său iubit.

"M-am dus într-o seară la film și cine era în sală... fostul meu iubit cu un domn. M-am dus la el și i-am spus aşa: "Tu ce cauți, mă, aici?". Mie îmi place în public, n-am nimic de ascuns. Fostul meu a părăsit sala atunci. Omul era prețios și mi-a răspuns că se uită la film.

I-am zis... "Vezi că dacă mă urc pe tine aici și îi dau doi pumni în cap, ne scot bodyguarzii afară". A fugit din sală şi i-a spus celuilalt că sunt nebun. De acum încolo, pe care îl prind, facem circ. M-am dus la om și i-am spus că n-are nici o vină, sunt doar eu nebun. Pe mine mă amuză şi, de acum încolo, o să mă amuz foarte tare. Imaginea mea nu are de suferit. Sunt designer, sunt un om, am sentimente, am reacții. Faptul că nu le ţin acasă sub pătură... e o altă poveste.

Nu este nicio luptă, o fac doar de amuzament. Toţi foştii mei iubiţii, toţi ştiau exact în ce se bagă. Nu-şi asumă niciunul. Eu i-am protejat. Niciodată nu mi-am dorit să îi arăt. Dacă tu alegi după o relaţie de cinci ani să-ţi blochezi partenerul peste tot fără să-i dai vreo explicaţie, atunci sunt îndreptăţit să fac ce consider eu. Consider că e momentul să fii onest. Altfel eu o să cercetez, până aflu tot ce nu spui tu", a povestit Răzvan Ciobanu în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23