Răzvan Ciobanu, concurent la Asia Express. Ce mesaj a primit din partea emisiunii, înainte de a muri

Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu ar fi trebuit să participe la Asia Express, în calitate de concurent. Ce mesaj primise din partea celor de la emisiune.

Răzvan Ciobanu ar fi discutat cu cei de la emisiunea "Asia Express" și ar fi bătut palma, chiar înainte să moară. El ar fi urmat să intre cât de curând în competiție. Răzvan Ciobanu le-ar fi spus apropiaților că s-a lăsat de droguri și că își dorește să meargă  la "Asia Express" pentru a fi departe de anturaj și de tentații, scrie cancan.ro.

Creatorul de modă ar fi primit prin fax, cu puțin timp înainte de accidentul în care și-a pierdut viața, un mesaj cu oferta celor de la realityshow, potrivit sursei mai sus citate.

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel