Răzvan Ciobanu, accident, ipoteza STRANGULĂRII. Avocata lui: Da, sunt de acord! Așa este!

Marian Burlacu, vicepreședintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție, exprimă o ipoteză inedită în ceea ce privește moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu. 

UPDATE: Într-o intervenție ulterioară la Antena 3, avocata Oana Anghel a susținut că ea a afirmat că nu pot fi susținute nici teza suicidului, nici teza strangulării. ”Să nu-mi fie răstălmăcite cuvintele” a mai spus avocata. Reacția sa a venit după criticile aduse de avocata Laura Vicol. 

”Din punctul meu de vedere, e posibil ca cineva să fi intervenit la volan, să-l fi poziționat prin strangulare. Niciun conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice, a drogurilor sau a stării de oboseală, când ia impact cu o groapă, cu un pom, direcția autovehiculului se modifică, nu merge în direcție dreaptă, iar poziția corpului victimei - din punctul meu de vedere, care am participat la multe cercetări la fața locului, la evenimente rutiere - să fie aceea, pentru că-n momentul impactului, corpul nu ar fi aruncat în spate, ci în față” a spus Marian Burlacu, la Antena 3. 

Avocata creatorului de modă nu exclude această variantă, ba mai mult, spune că este de acord. 

”Da, sunt de acord cu punctul de vedere al domnului Burlacu, așa este” a spus avocata lui Răzvan Ciobanu, Oana Anghel, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel