Răsvan Popescu lansează ”Omul orchestră-Un jurnal altfel”. Portretul liderilor care își închipuie că salvează România

rasvan-popescu-dcnews_639x426
rasvan-popescu-dcnews_639x426

Răsvan Popescu, jurnalist, scenarist de film și scriitor român, a publicat recent un jurnal ”altfel”, dezvăluind portretele unor personaje ”care se agită mai mult, care au impresia că fac istorie, că salvează România”.

Editura Cartea Românească Educaţional anunţă participarea la Târgul de Carte Gaudeamus 2023 cu un număr însemnat de noi apariţii între care se distinge volumul de proză al domnului Răsvan Popescu intitulat “Omul orchestră: Un jurnal altfel”. Cartea va fi prezentată publicului în data de 24.11.2023 la orele 16.00-16.45 în spaţiul de evenimente al Târgului de Carte Gaudeamus intitulat “Mircea Nedelciu”- nivelul 7.70. Reamintim faptul că autorul, cunoscut om de presă, s-a remarcat în ultimii ani prin câteva volume tipărite la aceeaşi editură între care volumul “În torent”, pentru care Răsvan Popescu a primit premiul pentru proză pe anul 2022.

”Personajul principal, cel care ține jurnalul–altfel, are o dublă calitate: consemnează evenimentele ca ziarist dar participă și direct la ele în calitate de demnitar la Guvern, Președinția României sau C.N.A, a declarat Răsvan Popescu, pentru DCNews. Are o perspectivă proprie, subiectivă asupra trecutului recent dar și a prezentului precar. Veți regăsi portrete ale unor personaje de tranziție la vârf: Iliescu, Constantinescu, Băsescu, Iohannis chiar. Dar și a altora mai mici în rang și mai agili, care se agită mai mult, au impresia că fac istorie, salvează România. Sunt însă și crochiuri luminoase ale regizorilor pentru care Răsvan Popescu a scris șapte scenarii de film, de la Pintilie la Pița, Gabrea și Mărgineanu premiile pe care le-au câștigat împreună”, a spus Răsvan Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel