Răsturnare de situație. Kanye West s-a retras din cursa pentru președinția SUA. Momentul în care va da cărțile pe față

Rapperul american Kanye West (43 de ani) s-a răzgândit în privința candidaturii sale pentru funcția de președinte al Statelor Unite la nici două săptămâni de la anunțarea candidaturii.

Kanye West a anunţat pe 4 iulie că intenţionează să candideze pentru funcţia de preşedinte al SUA. Cu toate acestea, după nici două săptămâni, un membru al campaniei sale, Steve Kramer, a anunțat că rapperul „A ieșit (din cursa, n.r.)“, fără a explica motivele retrageri. Kramer a precizat că va reveni cu detalii ”imediat ce va fi anulat totul”, potrivit site-ului Intelligencer al New York Magazine, citat de NME.

Deși ratase termenul limită pentru înregistrarea la vot în șase state americane, Kanye West se arăta încrezător, într-un interviu acordat revistei Forbes: „Dacă voi câștiga în 2020, înseamnă că a fost voia Domnului“.

Rapperul primise chiar spijinul lui Elon Musk, directorul general al Tesla, însă, după ce West a declarat că este împotriva vaccinării și avortului, Musk s-a răzgândit spunând că „este posibil să avem mai multe opinii diferite decât anticipam“.

Nici colegii de breaslă nu au văzut cu ochi buni intenția artistului. Katy Perry a spus că este ”puțin nebunească”, Will.i.am a considerat că este ”un lucru periculos cu care să te joci“, în timp ce rapperul 50 Cent credea că este vorba doar de o farsă pe care Kanye o face pentru a crea o diversiune.

În orice caz, un sondaj a arătat că West se bucura încrederea a doar 2% din partea votanților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel