Randi lansează un nou single. Video

Bogdan Bolojan / 19 sep 2016 / 08:26 Salveaza PDF Comentarii
Randi
Randi

''Ochii ăia verzi'' este cea mai nouă a lui Randi. Anul 2016 s-a arătat fructuos pentru solist, piesele sale având un mare succes. 

Despre ochii verzi se spune că niciodată nu trebuie să-i crezi, însă iată că te pot inspira să compui o piesă. Ochii ăia verzi, noul single Randi, este o piesă care vorbește despre iubire, iar în accepțiunea artistului, muzica şi dragostea merg mână în mână până când se contopesc. 

Niciun om nu este perfect și dacă la începutul unei relații avem tendința să ridicăm persoana iubită pe un piedestal, treptat începem să descoperim defecte care ne pot îndepărta de ea. Piesa lui Randi vorbește despre pragul de maturitate în dragoste când ne recunoaștem propriile greșeli și învățăm să iertăm greșelile persoanei de lângă noi: 

„Piesa asta vorbește despre oameni, despre latura umană a unei relații, despre greșeli, păcate și mândrie. Nimeni nu este perfect și poate că nici nu trebuie să fie, însă uneori aceste imperfecțiuni lasă urme în șufletele noastre, lovituri care ne îndepărtează unii de ceilalți. ”Ochii ăia verzi” este ca o radiografie a unei relații imperfecte dintre doi oameni care au greșit și o recunosc pentru a se putea ierta reciproc”, spune Randi.

Piesa este compusă de Randi, iar videoclipul este regizat de către Bogdan Daragiu. 

Anul 2016 a fost un an fructuos din punct de vedere muzical pentru Randi; piesele compuse de el, printre care Neprevăzut (Corina), Mesajul meu (Jo), C-un picior în rai (Jo) s-au menținut pe poziții fruntașe în topurile de difuzări radio și TV, iar la final de an pregătește alături de Marius Moga un nou single Morandi. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28