Randi, despre operațiile estetice: Până când? Nu le mai recunoști. Este greșit!

Randi a transmis un mesaj dur legat de fenomenul operațiilor estetice care ia din ce în ce mai mult amploare, mai ales în rândul femeilor.

"E imposibil să nu vezi în societatea de azi cât de greşit s-a dus dorinţa de perfecţiune fizică (...) Nasul acela mic şi perfect la un moment dat o să aibă riduri şi o să vrei alt nas, alţi pomeţi, alte buze, dar până când? Sunt femei care s-au deformat, pur şi simplu. Nu le mai recunoşti. E un trend mondial. E uşor să cumperi frumuseţea în ziua de azi. Au apărut meserii noi. Poţi să fii influencer. Nu ştie nimeni ce înseamnă cu exact influencer (...) Aşa facem doar nişte frustrări. Lenea e mare. Totul să se întâmple repede. Să urmăreşti perfecţiunea fizică e greşit la un moment dat, o să te prindă. Frumuseţea adevărată se reflectă din interior spre exterior", a spus artistul la Antena Stars.

De curând, Randi a lansat și o piesă în care vorbește despre același aspect: "În noua mea piesă, #FrumuseteaCareMinte, vorbesc despre frumusețe și ce înseamnă pentru mine. Mi-aș dori ca piesa aceasta să schimbe ceva în sufletul unora dintre cei care o ascultă. Să îi facă să realizeze că frumusetea reprezintă mult mai mult decât un chip perfect, că înseamnă de fapt imperfecțiune și că fiecare om este frumos în felul sau. Fiecare ar trebui să se accepte pe sine așa cum este si să vadă adevarata sa frumusețe, care nu este la vedere, ci este o vibrație a sufletului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel