Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis cer 1 MILION de euro despăgubiri: Spitalul dovedește că joacă MURDAR! Mi-au apărut DOUĂ diagnostice noi, POST externare

Foto: Facebook Adrian Cuculis
Foto: Facebook Adrian Cuculis

Ramona Păuleanu cere 1 milion de euro despăgubiri din partea maternității în care a născut. Care este motivul sfâșietor.

Ramona Păuleanu, jurnalist PRO TV, și avocatul Adrian Cuculis au trecut prin momente grele după ce și-au adus acasă băiețelul născut prematur, după 8 luni în care a stat internat la Spitalul Filantropia.

Vedeta Pro TV susține că a dat în judecată maternitatea pentru malpraxis și cere daune de un milion de euro.

În septembrie 2021, Adrian Cuculis era cel care dezvăluia întregii lumi povestea tragică prin care au trecut. Cei doi au devenit părinți de gemeni, dar unul dintre bebeluși ar fi luat o bacterie din spital. 

"Cred că noi nu suntem conștienți de fapt de ceea ce se întâmplă în spitalele astea și cum arată de fapt viața părinților care ajung să își interneze copiii. Nu poți să spui ce simți, e greu să vorbesc acum pentru că de obicei comentez eu alte cazuri, de data asta sunt eu cazul și vreau să tragă cel puțin un învățământ din treaba asta. Cei care ne conduc trebuie să investească în zona spitalelor pentru că vorbim de 30 de ani și nu se mai întâmplă nimic. Ceea ce pot să vă spun este că drama da, continuă. În fiecare zi luptă copilul meu. Mă bucur că și ea a avut puterea să spună ce s-a întâmplat. Unul plânge și unul râde pentru că fata este foarte bine, doar că băiatul ar fi fost bine dacă nu l-ar fi îngenuncheat sistemul pentru că nu a fost vina lui, nu a fost vina ei. A fost exclusiv vina sistemului și acolo în spital s-a întâmplat toată nenorocirea asta", a declarat Adrian Cuculis la România TV, acum câteva luni.

Ramona Păuleanu cere 1 milion de euro despăgubiri din partea maternității

Acum, prezentatoarea a dezvăluit că a intentat proces pentru malpraxis spitalului Filantropia, acolo unde băiatul ei a stat internat cu sepsis și meningită bacteriană, infecții pe care le-a făcut în urma unei bacterii luate din unitatea medicală.

Ramona Păuleanu a menționat că suma de 1 milion de euro se va duce către o cauză, dacă ea și soțul ei vor câștiga procesul. Ea a explicat că nu a dorit să facă public procesul, dar i s-a părut revoltător când medicii i-ar fi spus că a fost vina ei că băiatul a fost bolnav. Mai mult, vedetei i s-ar fi inventat o infecție, care nu ar apărea în analizele din foaia ei de externare.

"Da. Am dat în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a făcut sepsis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo.

Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu ca să mă îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul în care câștigam, către o cauză în care credeam. Îmi voiam băiatul bine, nu-i sumă să compenseze suferința lui", a scris Ramona Păuleanu pe pagina sa de Facebook.

"Voi merge până în pânzele albe"

"N-am făcut mare tam tam pe subiectul ăsta. De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp să le expun. Cred că cel mai important e că nu știu cât de departe aș fi mers cu demersul ăsta. Dar acum știu că merg până în pânzele albe.

Asta după ce, și atunci, și acum, spitalul dovedește că joacă murdar. Printre altele, ASTĂZI (n.r. 12 ianuarie) am aflat că tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat din cauză că eu aveam o infecție care a provocat nașterea și a afectat copiii, infecție despre care eu nu am știut nimic până în acest moment, iar analizele din foaia de externare o contrazic. Cu toate astea, mi-au apărut două diagnostice noi, post externare. Post externare!", a mai scris Ramona Păuleanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel