Ramona de la Clejani, renegată de propriul tată. Ioniță a alungat-o din fața porții: Ești făcută din greșeală

Ramona Manole, cunoscută drept Ramona de la Clejani, este în plin scandal cu familia tatălui ei, Ioniță de le Clejani. Recent, aceasta a dezvăluit un episod în care a mers în fața casei lui, încercând să-l facă să o iubească, dar el a alungat-o.

Ramona de la Clejani spune că atunci a fost alungată de către tatăl ei și amenințată cu poliția, dar i-au fost adresate și cuvinte grele.

"Mi-a zis ca să plec de la poarta lui că pune poliția pe mine. Mi-a zis și că ești fata mea, dar ești făcută din greșeală, mai mult de atât ce pot să spun”, a precizat Ramona Manole la Acces Direct, potrivit Spynews

Ramona suferă foarte mult că este renegată de Ioniță de la Clejani

”Pe mine mă iubește foarte mult Dumnezeu și vreau să-i mulțumesc pentru tot ceea ce am și ceea ce însemn. (…) Este foarte important să vă iubiți copiii, să nu-i părăsiți, chiar dacă aveți alte familii, iubiți-vă copiii pentru că nu au nicio vină. Atâta timp cât nu-ți faci datoria de părinte, Dumnezeu e sus și lucrează pentru fiecare om în parte. Și atunci când crezi că ți-e mai bine, Dumnezeu te va lovi. Nu vă jucați cu sufletele copiilor voștri, când un copil vine pe lume nu are nicio vină, făceți-vă datoria de părinti, munciți pe coate pentru copiii voștri. Dumnezeu o să vă iubească și o să vă răsplătească, luați exemplu de la mine.”, a declarat Ramona Manole, cunoscută în muzică drept Ramona de la Clejani.

Familia Clejanilor, lovită doar de probleme

În ultima perioadă, familia Manole se confruntă cu mari probleme. În prim plan se află fiul cel mic, Fulgy, care a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Secției 12. Tânărul a făcut scandal în stradă, l-a lovit pe reporterul Kevin Sava și i-a furat telefonul mobil. 

În ultimele zile, Fulgy a fost implicat în mai multe scandaluri cu familia sa. 

Fulgy a făcut un scandal monstru și și-a acuzat tatăl, pe Ioniță de la Clejani, că l-a sechestrat în casă și că îl șantajează. De asemenea, el a fost și la sediul Poliției, dimineață, unde a scris o plângere împotriva tatălui său. Înainte să o semneze însă, a rupt-o și a spus că nu îi poate face rău lui Ioniță. 

A urmat apoi scandalul cu jurnalistul RTV, pe care Fulgy l-a lovit cu pumnul și l-a deposedat de telefonul mobil. El s-a și filmat în timp ce spunea: 'Îmi tremură mâinile. Să ai grijă data viitoare'.

Reporterul Kevin Sava a apelat la numărul unic de urgență 112, iar fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani a ajuns la audieri, fiind ulterior reținut pentru 24 de ore. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel