EXCLUSIV  Ramona Bădescu, vacanță la Târgu Jiu: “Părinții mă țineau la regim!”

Copilăria Ramonei Bădescu a fost foarte diferită de viața pe care vedeta o are acum. 

Trăiește de aproape 27 de ani în Italia, la Roma, dar își amintește cu drag de vacanțele petrecute la bunicii din partea tatălui, la Târgu Jiu. Era răsfățata familiei, deși acasă părinții săi erau mai severi și foarte stricți.

 (oar_w460)

Ramona Bădescu, alături de mama și de fratele său, Calin

“Când eram mică, părinții mă duceau în vacanță la Târgu Jiu, la bunicii din partea tatălui. Acasă eram tot timpul la regim pentru că eram mai grăsuță și acolo îmi plăcea pentru că bunicii mă lăsau să mănânc. Când mergeam la Târgu Jiu mama îmi lasă tot timpul lista cu ce am voie să mănânc pentru regimul meu pe care trebuia să-l continui, dar bunica și mătușa mea, sora lui tata, o aruncau și îmi dădeau să mănânc de toate, spunând așa: “Trebuie să crească fata! Când o să fie mare, o să se îndrăgostească și o să slăbească ea…””, își amintește actrița și cântăreața.

De asemenea, Ramona Bădescu spune că nu a mai mâncat de mult o așa cremă de zahăr ars bună cum îi făcea la bunici mătușa ei din partea tatălui.

(oar_w460)

“Bunicii înseamnă tot timpul copilărie și amintirile cele mai frumoase de atunci le am de la ei. Întotdeauna Paștele îl făceam la bunici și de la biserică mergeam să lăsăm lumină la mormintele celor trecuți în neființă, apoi ne opream acasă și stăteam cu toții la masă. Îmi amintesc că bunica mea pe care am iubit-o foarte mult, mă învăța să spun în fiecare seară rugăciuni, “Înger, îngerașul meu”, lucru pe care îl fac și astăzi. Mă distram la bunici. Mătușa mea era profesoară de pian și cântam împreună. Aveam un grup de copii cu care ieșeam afară acolo și îmi plăcea de un băiat, dar părinții mei mă țineau din scurt și le spuneau bunicilor că dacă mă lasă afară, la ora 20.00 trebuie să mă cheme în casă. Când s-au întors părinții să mă ia de la Târgu Jiu, mama m-a întrebat de ce l-am sunat pe acel tip, iar eu i-am răspuns că am vrut să văd ce face și am întrebat-o de unde știe că l-am sunat. Mi-a zis că nu știe și că de fapt a fost o capcană, să vadă dacă mă dau de gol sau nu și ce anume îi spun”, și-a mai amintit Ramona Bădescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel